Medikamenter til modstandsdygtighed overvældende lidelse

Medikamenter til modstandsdygtighed overvældende lidelse

Oppositionsbekæmpelsesforstyrrelse, almindeligvis kendt som ODD, er en adfærdsmæssig lidelse i barndommen, der er karakteriseret ved dårlig vredeforvaltning, temperamentstanker, manglende overholdelse, argumentering med voksne, dårlige sociale interaktioner og bevidst forsvindende eller hævdende adfærd. Medicin kan behandle irritabilitet, vrede og dårlig impulskontrol i forbindelse med tilstanden.

Antidepressiva

Selektive serotoninoptagelsesh√¶mmere (SSRI'er) er den mest almindelige type antidepressiv ordineret til b√łrn. Medicin som Prozac og Zoloft kan bruges til at berolige angst, irritabilitet og d√•rlig impulskontrol, der er karakteristisk for ODD.

stimulanser

ODD eksisterer almindeligvis med eksistensunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD), en tilstand behandlet med stimulanter. Medicin som Adderall, Ritalin eller Concerta behandler symptomer på uopmærksomhed, impulsiv adfærd og hyperaktivitet, der bidrager til at modvirke regler og retninger fra voksne.

Alfa blokkere

At vælge en alpha-blokkering, der ofte ordineres til ADHD og / eller ODD, er en anden mulighed for symptomkontrol. Alfa-blokkere som clonidin og Tenex hjælper med at berolige angst og hjælpe med impulskontrol. Sådanne stoffer sigter mod raseri og vrede, der er forbundet med oppositionsadfærd.

Atypiske agenter

Ved atypiske l√¶gemidler som anxiolytika eller antipsykotika kan det ogs√• v√¶re nyttigt for b√łrn med ODD. Medikamenter som BuSpar, Seroquel eller Risperdal kan have en beroligende effekt og kan reducere vrede og irritabilitet, der frembringer den spiteful og vindictive opf√łrsel, der normalt er forbundet med ODD.

Andre faktorer

Da ODD er en adf√¶rdsm√¶ssig lidelse, b√łr r√•dgivning indg√• i en omfattende behandlingsplan. Afh√¶ngig af barnet kan adf√¶rdsterapi v√¶re mere effektiv end medicin.

Del:
Kommentarer