Meclizine for angst symptomer

Meclizine for angst symptomer

Meclizine er traditionelt et motion sickness stof, der bruges til at forhindre kvalme, opkastning og svimmelhed. Det virker ved at blokere en kemisk messenger til hjernen. Meclizine har også vist sig at være nyttigt til behandling af svimmelhed.

Vil Meclizine hjælpe angst?

Mange patienter rapporterer kvalme og svimmelhed under et panikanfald. Meclizine vil hjælpe med disse symptomer, fordi de er de samme som bevægelsessymptomerne. Meclizine virker også som et centralnervesystemet depressant svarende til effekten af ​​en lokalbedøvelse. Dette kan hjælpe, hvis der er nogen smerte, der er oplevet med et angstangreb og vil rolige kroppens funktion nedad generelt.

Grunde til, at det ikke virker?

Meclizine tager en time at arbejde. En patient, der har alvorlig angst, kan sikkert ikke vente så længe. Dens virkninger kan vare mellem otte og 24 timer. Der er ingen undersøgelser, der viser, at det vil fjerne angst.

Forbindelsen mellem bevægelsessyge og angst

Bevægelsessyge skyldes, at signalerne bliver blandet op fra det indre øre. Folk der lider af betændelse i det indre øre rapporterer også kronisk angst. Det indre øre er forbundet med både motion sygdom og angst.

Patientrapporter

Der har været rapporter om sundhedskort, at folk har fundet relief fra deres angst efter at have taget meclizin til motionssygdom. Mange mennesker, der har kronisk angst, rapporterer, at de lider af motionssygdom.

Meclizine kan være skadeligt

Meclizine er kendt for at gøre folk døsige. Hvis du allerede tager en recept på angst, vil meclizine øge den søvnighed, du allerede har. Det anbefales at kombinere de to medikamenter.

Del:
Kommentarer