Maven Fat Burning Foods

Maven Fat Burning Foods

Mens der ikke er nogen hemmelige fødevarer, der bare helbreder mavefedt, vil visse fødevarer hjælpe din fordøjelseskanalen, hvilket vil hjælpe med at tabe sig omkring den midterste sektion. Dieters skal huske udover at spise sundt at deltage i regelmæssig motion.

Komplekse kulhydrater

Start din dag med en morgenmad komplet med fuldkornet korn og lavmælk mælk eller havregryn og frugt giver din krop med de komplekse kulhydrater og fibre det har brug for. De øger dit stofskifte og sænker dine insulinniveauer og undgår opbygning af fedtopbevaring.

Protein

Når du har brug for en snack, prøv at tilføje mere protein til din kost, såsom magert kød som kalkun eller kylling. Det tager din krop længere at behandle protein, end det gør fedtstoffer eller raffinerede kulhydrater, så du vil kaste nogle pund.

Omega 3 fedtsyrer

At spise fed fisk, som tun eller laks, hjælper dig med dit vægttab ved at ændre niveauerne af leptinhormonet i din krop. Leptin kan direkte ændre dit stofskifte og afgøre, om du vil arbejde ud af disse kalorier, eller hvis de bliver omdannet til fedt.

nødder

Du bør supplere din diæt med en række forskellige nødder. Macadamia nødder fremme et sundt hjerte, og tilføj fibre til at hjælpe din fordøjelse, mens naturlige jordnøddesmør er rig med immunforstærkende og anti-oxidant vitaminer B og E.

Olier

Prøv at skifte til Olivenolie, da det reducerer højt kolesteroltal, og vælg den lette jomfruolie, fordi den er rig på antioxidanter.

Del:
Kommentarer