Marijuana Effekter på kredsløbssystemet

Marijuana Effekter på kredsløbssystemet

Ifølge drug-addiction, har omkring 37 procent af amerikanerne, der er fyldt 12 prøvet hash, hvilket gør den til den mest udbredte af alle ulovlige stoffer. Selv om nogle mennesker ryger marihuana til medicinske formål, er det et almindeligt rekreativt stof. Uanset formålet har marihuanaforbruget skade dit kredsløbssystem.

Fakta

Delta-9-tetrahydrocannabinol eller THC er det primære kemikalie i marihuana, der påvirker kredsløbssystemet. Drug-addiction hedder det, at ryge marihuana påvirker kredsløbssygdomme mere end nogen anden form for at bruge stoffet, fordi højere niveauer af THC gå ind i blodet. Marijuana bruges også nogle gange til at brygge te eller tilsættes til fødevarer. På trods af sundhedsrisici er brugerne tiltrukket af marihuana på grund af THCs psykoaktive virkninger.

Hjerterytme

Takykardi eller en stigning i hjertefrekvensen er marijuana primære effekt på kredsløbssystemet. Ifølge Colorado State University's Department of Alcohol and Drug Education and Prevention kan din puls stige med 50 procent. Effekter på hjertefrekvensen forekommer inden for få minutter efter marihuana.

Blodtryk

Colorado State University udtaler også, at marihuana brug øger dit blodtryk, uanset om du har en historie med hypertension eller ej. Denne stigning er mest skadelig, hvis du har eksisterende forhøjet blodtryksproblemer. Virkningerne af marihuana på dit blodtryk er direkte forbundet med effekter på hjertet, den anden hovedkomponent i dit kredsløbssystem.

Forskningsgrænser

Ifølge whitman.edu er der ikke nok beviser til at bevise, at marihuana er farligt for hver persons kredsløbssystem. Webstedet siger, at der aldrig har været en registreret hændelse, hvor nogen er død som følge af komplikationer med kredsløbssystemet fra marihuana. Faktisk ligner marihuana effekter på hjertet og blodtrykket på stress-inducerede kredsløbsvirkninger.

Advarsel

På trods af spekulationer forbliver faktum, at marijuana påvirker dit kredsløbssystem, og dets yderligere virkninger på dit helbred er måske ikke forudsigelige. Du bør især være forsigtig, hvis du har kredsløbsproblemer, såsom højt blodtryk og hjertesygdom. Farerne er endnu større, hvis du bruger andre stoffer eller drikker alkohol, mens du bruger marihuana.

Del:
Kommentarer