Male Enhancement Øvelser

Male Enhancement Øvelser

Mange mænd er ikke tilfredse med deres penile størrelse og seksuelle ydeevne, så når det kommer til at finde de rette mandlige forbedringsmetoder og øvelser, ved at vide, hvad der er præcist og hvad der ikke er, kan det blive hovedpine. Heldigvis kan mænd lave øvelser derhjemme for naturlig forbedring.

Tabe sig

Den første og vigtigste mandlige ekstraudstyr træder i gang med hele din krop. At være overvægtige får din penis til at blive omgivet af fedt, hvilket giver det udseendet af at være mindre. At miste 15 til 20 pund kan betydeligt reducere mængden af ​​fedt, der omgiver din penis, hvilket får det til at synes at være større. Tretti minutter med daglige gut-whittling øvelser som sit-ups og crunches kan hjælpe.

Vægte

Vægt øvelser involverer strapping vægte til glans af din penis til strækningsformål bygge styrke i din penis. Denne teknik, også kendt som "penis hængende", kan tage mange år at være effektive, og det er også en af ​​de farligere øvelser til mandlige forbedringer. Penis hængende vægte kan findes på voksne nyhedswebsteder. Små vægtede bolde fra 1 ounce til 1 pund i vægt er fastgjort til en lille rem, der er viklet rundt om glans af din penis. Vægterne skal bruges en gang om ugen eller en gang hver anden uge i en time eller to ad gangen. Diskuter denne teknik med din læge at bestemme frekvensen.

Jelq-teknikken

Jelqing er en øvelse, der også kaldes "malkning", og det er en af ​​de sikreste og hurtigste effektive mandlige ekstraudstyr øvelser. Påfør et vandbaseret smøremiddel, såsom Astroglide, til din penis. Træk langsomt det fra bunden til glans mens du klemmer tæt på. Udfør denne øvelse, mens din penis er slap og ikke oprejst. I gennemsnit gør disse øvelser en eller to gange om ugen.

Onani

Hyppig onanering uden at lade dig selv ejakulere vil medføre, at væv udvides og forstørres permanent. Øv forskellige teknikker i hvordan du holder din penis, og den retning, du trækker på den. At bringe dig tæt på klimaks flere gange om en time er ikke kun godt for at tilføje ekstra omkreds til din penis, det er også en god måde at opbygge seksuel udholdenhed på.

Del:
Kommentarer