Magnetisk vs. Elliptiske træningsstrenge

Magnetisk vs. Elliptiske træningsstrenge

Elliptiske maskiner tilbyder kardiovaskulære træning og toning fordele fra komfort i dit hjem. Disse maskiner udnytter en lav-træning træning, der brænder mellem 500-850 kalorier om en time.

Maskinstørrelse

Elliptiske maskiner er typisk lavprofil; bĂĄde de magnetiske og luftbestandige stilarter er designet til ikke at optage en masse plads, som regel varierer mellem 14 og 20 inches bred med det strideomrĂĄde, der overvejes.

Funktioner

Både luftmotstands- og magnetiske elliptiske maskiner tilbyder et krop, der efterligner design, der kopierer naturlige bevægelser og overvåger pulsen. De har gribende fodpedaler for at sikre en mere sikker træning. De fleste magnetiske maskiner leveres med den ekstra funktion af præprogrammerede rutiner, der kan justeres, da dit færdighedsniveau stiger.

Støjniveau

Magnetiske elliptiske maskiner er meget mindre støjende end luftmodstands versioner, fordi de ikke har blæserblad, der slår luften; den relative stilhed gør det muligt for brugerne at lytte til musik eller se tv / video under træning.

Calorie Counting

Alle kardiovaskulære træningsmaskiner, herunder elliptiske maskiner, tillader tab af otte til ni kalorier pr. Minut, et tab, der kan sammenlignes med jogging eller kørsel med moderat hastighed. Dette giver op til omkring 500 kalorier pr. Time, hvilket kan øges, hvis maskinen tilbyder træning i overkroppen sammen med træning i underkroppen.

Modstandsniveauer

Ifølge listen over bedste elliptiske maskiner, der er indsamlet af ExerciseEquipmentExpert, er magnetiske elliptiske maskiner de eneste, der giver mulighed for at tilføje eller formindske modstandsniveauer, mange giver mulighed for ændringer i modstandsniveauer under træningen.

Del:
Kommentarer