Måder for teenagere at få Flat Abs

Måder for teenagere at få Flat Abs

Glem de trænings-dvd'er du har lejet, den personlige træner du har ansat, den helt nye ab-maskine, du har købt, og fyren i ab-roller-reklamerne. Når du først begynder at spise og udøve det rigtige, vil fladning af din mave ikke være noget problem. Det problem, de fleste mennesker står over for, når de forsøger at få den seks-pack er, at de øvelser, de udfører, ikke fokuserer på alle musklerne i underlivet. Du skal gøre øvelser, der arbejder hver del af din mave, passer ind i en kardiovaskulær træning og spis godt.

Spis rigtigt

Første ting først undgås fastfood. Mens lejlighedsvis tur til metro er OK, er burgere og fries store nej-nej. Prøv at eliminere rødt kød helt og erstat det med kilder til magert protein. Lean protein hjælper med at fremskynde dit stofskifte og hjælper dig med at tabe sig; kylling og fisk er gode kilder. Spis magre proteiner med hvert måltid, men begræns sushi og andre fisk til en gang om ugen for at reducere dit kviksølvindtag. Dernæst spring ikke over morgenmad. Når du gør det, har du sandsynligvis en tendens til at overeat ved den tid, eftermiddagen ruller rundt, fordi du er så sulten. Du vil også sikre dig, at du får masser af frugt, grøntsager, fiber, fuldkorn og gode kulhydrater blandet i og drik mindst otte glas vand om dagen.

Udøver mellem- og overlivet

Når de fleste begynder at lave crunches eller ved hjælp af ab-maskiner, arbejder de normalt midt- og overlivet. En kerneøvelse for disse områder er bukestødet. Kom i en push-up position. I stedet for at bruge dine hænder til støtte, brug dine albuer og underarme. Hold denne position i 30 sekunder, og tag derefter et minuts pause. Gentag processen tre til fire gange, og øg den tid, du holder positionen over tid. Når du har mestret dette, kom i samme position, løft din røv i luften, læg press på din abs og vend tilbage til startpositionen. Begynd med at gøre tre reps på 10 og øg antallet af sæt som du bliver stærkere.

Udøver den nedre abdomen

Underlivet er nok den sværeste del at arbejde, fordi traditionelle ab-øvelser ikke målretter mod disse muskler. Brug en række øvelser kaldet abdominal fladder spark til at fastholde dette område. Læg på ryggen med dine ben helt udvidet foran dig og dine arme ved dine sider. Løft dine fødder 6 inches væk fra jorden og hold den position i 30 sekunder, hvile i et minut. Gentag dette tre til fire gange om dagen og øg tiden du holder pose, når du bliver stærkere. Når du har mestret det, skal du prøve denne øvelse. I samme position løfter du dine fødder 6 tommer væk fra jorden - dette er startpositionen. Løft langsomt dine ben op så højt som muligt, og hold dem der i et sekund, og vend derefter tilbage til din startposition. Gør tre sæt fem og øg reps som du får mere komfortabel. Nu er du klar til faktiske scissor spark. Kom i startpositionen - fødder 6 inches væk fra jorden - og begynder at udføre små, hurtige, frem og tilbage saksøg med dine ben. Brug din midsektion eller kerne til at styre dine bevægelser. Gør dette i 15 sekunder og øg tiden, da du bliver mere komfortabel.

Udøver Obliques

Dine obliques udgør musklerne i din mave og er ofte den mest glemte del, når folk arbejder på en seks-pack. Gør fingre-til-hæl skrå berører for at målrette mod disse områder. Læg ned på gulvet i en crunch, men hold dine arme ved dine sider. Flyt en af ​​dine hænder for at røre din hæl på samme side. Kom tilbage til startpositionen og gentag på den anden side. Sørg for, at ryggen bliver fladt på jorden, og at du efterligner bevægelsen af ​​en crunch - undtagen sidelæns.

Cardio øvelser

De bedste kardiovaskulære øvelser til at flade din abs involverer intervalltræning. Dette er avanceret cardio øvelse, så du skal muligvis arbejde dig op til dette niveau. Interval træning består af skiftende mellem kører med fuld fart og jogging eller gå. Start med at løsne op ved at gå eller jogge i fem minutter. For at udføre intervalltræningen skal du starte jogging i et stabilt tempo i ca. et minut. Så springer du i ca. 30 sekunder, og derefter går du tilbage til jogging et øjeblik, før du springer i yderligere 30 sekunder. Hvis du ikke kan sprint i 30 sekunder, prøv 10 sekunder og arbejde dig op. Og hvis du ikke har energi til at jogge, gå et øjeblik, indtil du arbejder op til at jogge. Gør dette i omkring 20 til 45 minutter om dagen, og du vil se dit abdominale fedt simpelthen smelte væk.

Del:
Kommentarer