Måder at sprænge dine knækker

Måder at sprænge dine knækker

Knuckle cracking er tilfredsstillende og glædeligt for dem, der nyder det, og skærpende og modbydelige for dem, der ikke gør det. Hvis du er interesseret i at være en kreativ knuckle cracker, kan du lære flere måder at gå om det. Folk har forskellige meninger om sundhedseffekterne ved at knække dine knogler, mens nogle hævder at det er harmløst, og andre insisterer på, at det bidrager til problemer med gigt.

Den klassiske metode

Du kan genkende denne metode fra gamle gangsterfilm, hvor hårde fyrene ville bruge det til at limbere op i deres hænder, før de slog nogen meningsløs. Hold dine hænder op med palmerne vendt væk fra dig og låse dine fingre sammen. Tryk nu dine hænder væk fra din krop, så bagsiden af ​​hver hånd bøjer fingrene på den anden side bagud. Hold skubbe, indtil alle dine knuckler knækker.

Fingertræning

Denne metode giver dig mulighed for at vælge de knogler, du gerne vil knække. Hold den øverste ende af en finger stramt med din modsatte hånd i en knytnæve. Træk fingeren, indtil knoglen revner.

singler

Denne metode kan også bruges som en form for tortur, så overdriv den ikke. Hold hånden op med håndfladen vendt mod dig. Med din anden hånd, tag en af ​​dine fingre og bøj den baglæns over bagsiden af ​​din hånd. Hvis det begynder at gøre ondt dårligt, før knoglens revner stopper, eller du kan bryde fingeren.

The Crunch

Hold hånden op med håndfladen vendt mod gulvet og lav en løs knytnæve. Pak din anden hånd over toppen, med den første række knogler af hver hånd justeret. Klem din nederste hånd stramt med din anden hånd og træk ned over fingrene, indtil dine knuckler begynder at knække.

Tårnet

Dette er en dramatisk metode med fremragende billeder. Placer dine hænder foran dig med palmer og fingre sammen i en beder stilling. Løft dine albuer i luften og tvinger dine palmer fra hinanden, indtil bagsiden af ​​dine hænder er vandrette, men dine fingre er stadig lodrette og presset tæt sammen. På et tidspunkt begynder dine knogler at pope.

Del:
Kommentarer