Måder at hæve lederen af ​​min seng

Måder at hæve lederen af ​​min seng

Mange lider af fordøjelsesforstyrrelser, såsom syre refluks, får råd til at hæve hovedet af deres seng for at lindre deres symptomer. Forhøjelse af sengen er ikke for svært, og mange kommercielle produkter er på markedet i dag for at hjælpe med at hæve sengen til et effektivt niveau, øge spiserørets vinkel og holde syren hvor den tilhører - i maven. Denne teknik er også kendt som Inversion Bed Therapy.

risers

Hjemmelavede eller kommercielt tilgængelige risers er en god måde at hæve hovedet på din seng på. Brug af risers fremstillet af slidstærk plastik, der passer under de bageste madrasser, er nemme at installere og er billige. Løft blot benets ben af ​​jorden, og skub stigrøret nedenunder. Hjemmelavede muligheder omfatter et par mursten eller snitstykker af 2x4'er eller andre reservedele af tømmer, der vil hæve sengen, mens du forlader madrassen stabil.

Justerbare senge

Mange mennesker kan ikke lide udseendet af en hævet seng og vælger i stedet at investere i en justerbar seng, der vil hæve og sænke med et tryk på en knap. Disse senge kan være dyre, men værd at investeringen. De gør det også lettere at deltage i aktiviteter i sengen, såsom at se fjernsyn eller spise, og det kan være yderst nyttigt under en langvarig sengetidskonvalescens.

Wedges / Puder

Skum kiler, der passer mellem kassen foråret og madrassen er tilgængelige kommercielt. Disse kiler hæver effektivt sengens hoved, der er påkrævet 6 til 8 tommer, hvorved mange symptomer på sur reflux og andre lidelser lindres.

Del:
Kommentarer