Mad, der dræber H. Pylori Bakterier

Mad, der dræber H. Pylori Bakterier

Ifølge wakegastro er Helicobacter pylori en bakterie, som inficerer maven på op til 50 procent af amerikanerne over 60 år. Infektion ved H. pylori kan diagnosticeres med en simpel blodprøve. Bakterierne svækker slimlaget i mavemuren og udsætter vævet under syrer, der skaber irritabilitet. Der er flere lægemidler og antibiotika ordineret til behandling, men der er også fødevarer, der dræber H. pylori.

Identifikation

H. pylori-bakterier har været forbundet med begyndelsen af ​​mavesår og mavetumorer. Det behandles rutinemæssigt med antibiotika og andre lægemidler, siger HealthNewsflash, men nogle stammer har vist sig at være resistente. Ironisk nok hæmmer bakterierne pH-niveauet i maven, hvilket gør det mere surt, selvom de fleste mennesker reagerer på symptomerne på irritation ved at tage antacida.

sulforaphane

Ifølge Johns Hopkins University er et næringsstof, der hedder sulphoraphane, effektivt til at dræbe H. pylori-bakterier i maven, herunder stammer, der er resistente over for andre lægemidler. Det hæmmer også dannelse af gastrisk tumor. Den enkelt bedste kilde til diæt sulforaphane er broccoli. Broccoli spirer indeholder 30 til 50 gange mere sulphoraphane end den modne plante. Andre cruciferous grøntsager, herunder kale, blomkål og kål, indeholder også i mindre omfang sulphoraphan.

hæmmere

Andre fødevarer har vist evnen til at hæmme H. pylori i forsøg, selvom ingen kliniske tests har bekræftet påstandene, ifølge Acu-Cell. Fødevarer i denne kategori omfatter hvidløg, løg, lakrids, kanel, kokosolie og peberfrugter. Fordi disse fødevarer ikke dræber bakterierne, bør de ikke betragtes som en kur.

bromelain

Bromelain er et svovlholdigt enzym, der findes i bromeliadplanter som ananas. Spiser ananasjuice regelmæssigt, siger Acu-Cell, kan være en effektiv behandling mod H. pylori-infektion, især for personer, der ikke kan modstå medicinske behandlinger, der øger surhedsgraden i maven for at undertrykke bakterierne.

Probiotika

Ifølge Acu-Cell har forbruget af probiotika og "gode" bakterier som acidophilus og bifidus ikke direkte indflydelse på H. pylori. Imidlertid anbefales de ofte til personer, der behandler H. pylori som en måde at repopulere fordøjelsessystemet på med fordelagtige mikrober, der kan gå tabt i løbet af behandlingen.

Del:
Kommentarer