Må tredivemålinger måle afstand i miles?

Må tredivemålinger måle afstand i miles?

Nogle mennesker løber på løbebåndet med kun et mål at løbe i et bestemt antal minutter; andre satte et mål at køre et vist antal miles før de blev afbrudt. Hvis du er den anden type person, vil du naturligvis have din tredemølle at spore din afstand. Løbebånd har tendens til at vise den afstand, du har kørt eller gået i enten kilometer eller miles - eller nogle gange begge.

Adgang

Hver tredemølles display er lidt anderledes, men de fleste har en slags skærm, der hjælper dig med at spore vigtige oplysninger om din træning. For at se den afstand du har kørt, tryk på knappen "Afstand" på tredemølleens display eller tryk på "Display" for at skifte mellem visningsindstillinger, der kan omfatte hastighed, tiime, kalorier og afstand.

Miles eller kilometer?

Hvis din tredemølle kun har et grundlæggende display, kan det kun nævne et simpelt tal i vinduet, for eksempel "01.01". Hvis bogstavet "M" følger nummeret, står det sandsynligvis for miles. Hvis et "K" eller "KM" følger nummeret, står det sandsynligvis for kilometer. Hvis der ikke vises et bogstav, skal du kontakte løbebåndets brugervejledning for at finde ud af, hvilken enhed der vises der. En anden anelse er, hvor løbebåndet blev købt. Hvis du har købt tredemølle i USA, er der en god chance for, at den er sat til amerikanske standardmåleenheder, og afstanden vises i miles. Hvis du bruger en tredemølle i Canada, Europa eller næsten hvor som helst udover USA, er chancerne for afstanden målt i kilometer i overensstemmelse med brugen af ​​metriske systemer i det pågældende land.

Ændring af målinger

Nogle modeller kan vise afstanden i miles, og derefter vise afstanden i kilometer, den ene efter den anden. Kommercielle enheder eller private enheder med et mere kompliceret displaysystem kan også give dig mulighed for at vælge din måleværdi, når du opretter løbebåndet. Kontroller enhedens brugervejledning for instruktioner om ændring mellem de to typer målinger.

Test

Hvis du ikke er i stand til at finde en brugervejledning eller online information om den tredive mølle, du bruger, kan du teste afstanden for at finde ud af, en gang for alle. Brug en skridttæller, og lad så gå eller jogge længe nok til "Distance" -markøren for at komme til 1,0. Kontroller derefter din skridttæller. Hvis skridttælleren viser, at du har gået 1 mile, vil du vide, at dit løbebånd viser afstand i miles. Hvis det viser afstand i kilometer, vil læsningen på din skridttæller være omkring 0,69 miles, hvilket repræsenterer to tredjedele af en mile.

Del:
Kommentarer