Løg Jar Cure for søvnløshed

Løg Jar Cure for søvnløshed

Der er mange forskellige hjemmemekanismer til behandling af søvnløshed. En af de mest nysgerrige er løgkrukken kur. Denne kur har eksisteret i årevis, og for nogle mennesker er det ofte ret effektivt. Løgene er en af ​​de mest populære grøntsager, der forbruges verden over. Det smager ikke kun godt, når det lægges til mad, løg har mange sundhedsmæssige fordele. Kineserne brugte løg i mad terapi, fordi løg har evnen til at slappe af muskler og kan derfor hjælpe med at lindre en underliggende årsag til søvnløshed.

Den grundlæggende løg Jar Cure

For at prøve den grundlæggende løgkage kur for søvnløshed, skal du bare skære op enhver form for mellemstort løg, og sæt skiverne i en krukke med et tæt tilpasningslåg. Inden sengetid skal du indånde dampene i krukken så længe som muligt. Luk hætten igen, og du skal falde i søvn inden for femten minutter. Opbevar denne krukke ved din seng, så du kan indånde løgdampene efter behov hele natten, hvis du vågner op.

Modificeret Version af Løg Cure for Insomnia

For en anden version af løghærdningen, terninger en mellemstort løg i meget fine stykker. Kog en liter vand i en pande, fjern fra varme, og sæt de tærede løgstykker i kogende vand. Lad blandingen stejlere i ca. fem minutter, indtil vandet er afkølet. Tilsæt fem dråber honning til en teskefuld af løg vandet, og drik denne blanding. Løg vandet blandet med honning bør hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere. Du kan opbevare løgsvandet i køleskabet til brug de næste par nætter.

Flere løg Cures for søvnløshed

En anden mulighed for at behandle søvnløshed er at forsøge at spise rå løg inden du går i seng. Nogle, der har prøvet det, rapporterer, at rå løg vil fremkalde dyb søvn. Enhver type løg vil være tilstrækkeligt.

Inkluder råløg i salater og kogte løg i andre fødevarer. Løg suppe er en god måde at spise løg til at hjælpe med søvnproblemer.

Ofte kun at spise nogle kogte løg kan hjælpe med at lette søvnløshed.

En anden folkemedicin, der kan virke for din søvnløshed, er at placere en skiver løg under din pude.

Kontakt din læge, hvis disse hjemmehjælpemidler bruger løg, ikke virker ved behandling af din søvnløshed. Du kan få brug for en lægeundersøgelse.

Del:
Kommentarer