Little League Baseball Parade Float Ideas

Little League Baseball Parade Float Ideas

Little League har glædet de baseball- og softball elskende børn i Amerika siden slutningen af ​​1930'erne. Mange børn i USA og andre lande deltager i sporten, og dette kan gøre det til et godt valg for en paradeflyde. For de interesserede i ideen vil en række koncepter producere en sjov og attraktiv paradeflyde med et lille ligatema.

Teamnavn og farver

For børn, der er involveret i et Little League-hold, vil en float udsmykket i deres team farver give dem et dekorativt display. Få nogle store bannere trykt op i holdfarver, med holdets navn fremhævet. Hæng disse fra flådens sider for at gøre det let at identificere til tilskuerne. Andre muligheder er at have flag og vedhæng lavet i teamfarverne på float og at have børnene, der ridder float, har deres team uniform. For at fuldføre baseball looket, lav en overdimensioneret baseball og flagermus ved hjælp af kyllingetråd og papier-mache.

Little League Mascot

Lille liga har sin egen maskot, en blød legetøj karakter ved navn Dugout, der bærer en Little League uniform og cap. Tegnet kan give inspiration til en float parade, og en sjov idé for yngre børn indebærer at have kostumer gjort op i stil med den maskot for børnene at bære, når de kører svømmeren. Dekorer float i de blå, hvide og røde farver af den officielle Little League logo og læg nogle legetøj Dugout mascots omkring float for at fuldføre udseendet.

Little League Patches

Little League-organisationen (littleleague.org) producerer en række patches til spillerne at bære på deres baseballuniform eller andre tøj. Brug disse som inspiration til et design vil producere en dekorativ Little League float. Plasterne kommer i en række forskellige designs, herunder en baseball hitter, baseball diamant og "jeg vil ikke snyde" patch. At producere disse i større størrelse på bannere og flag vil give en flyde en farverig skærm. Andre ideer omfatter fremstilling af bannere med Little League-mottoet "Courage, Character and Loyalty" for at vise på float.

International Little League

Little League-organisationen strækker sig langt ud over USAs kyster. Siden 1950'erne har børn i andre lande også spillet sporten, og ligaer findes i Mexico, Japan og Canada for blot at nævne nogle få. Dette giver mulighed for at få en international Little League float. Vælg Little League hold fra forskellige lande og vis deres team farver og land flag. At vælge et land fra de forskellige regioner, hvor børnene spiller sporten, giver tilskuere et farverigt perspektiv af Little League rundt om i verden.

Del:
Kommentarer