Little Kids Basketball Drills

Little Kids Basketball Drills

Lige børn basketball øvelser er en spændende måde at lære børn hvordan man korrekt spiller spillet. Gennemfør øvelserne i mindst halvdelen af ​​øvelsesperioden, og så har spillerne scrimmage mod hinanden. Stop scrimmage ofte for at vise spillerne hvordan man kan anvende de forskellige øvelser.

Cone Dribbling Drill

Mange små børn har en tendens til at drible med den samme hånd i stedet for at lære at bruge deres svagere hånd. Opsæt 10 kegler på basketballbanen fra ufuldkommen linje til foul line. Lad børnene stå op bag en af ​​de foul linjer, så giv den første spiller en kugle i køen. Fortæl barnet at drible mellem keglerne, ved at bruge højre hånd på vejen op ad retten og venstre hånd på vej tilbage. Når hver spiller har gået gennem borren, kør den igen og brug et ur til tiden for hvert barn. Gør det en glædelig konkurrence og opmuntre børnene til at juble på deres holdkammerater.

Bounce Pass Drill

Passerer bolden under ungdoms basketball øvelser vil lære et barn at dele, da nogle børn glemmer at passere, når de har bolden i besiddelse. Hold holdet line på retten, står overfor en forbipasserende partner. Lad spillerne stå fem meter fra hinanden og give en spiller en bold. Angiv passeren at hoppe bolden til sin partner ved hjælp af begge hænder. Fortæl ham om at prøve at få bolden til den anden spiller i en hoppe. Borren vil også hjælpe unge spillere med at lære at fange basketballen. Kør øvelsen, indtil alle spillere viser den rigtige formular.

Skydningsboremaskine

De fleste børn vil være i stand til at lave et skud ved hjælp af den korrekte formular, hvis kanten er mindre end 10 meter høj. Har holdet en linje i centrum af retten. Giv den første spiller en bold, og få hendes drible ned for retten og lav en layup. Når hun har lavet skuddet, skal hun gå til et sted i hjørnet ca. 5 meter fra kurven. Når skuddet er godt, send spilleren til inde i free throw-linjen til næste skudforsøg. Når barnet har det tredje skud, så fortæl hende at gå på bagsiden af ​​linjen, send derefter den næste spiller ud for at udføre boringen. Foretag korrektioner til en spillerens skydningsformular, når det er nødvendigt.

Defence Drill

Gennemfør en simpel defensiv øvelse under basketball træningssessioner. Placer fire kegler på retten i form af en firkant, med hver kegle ca. 7 meter fra hinanden. Hold holdsparet af og giv en bold til hvert par. Instruere spilleren på offensiv for at drible bolden inde på torget og forsvare forsvarer at stjæle bolden eller banke det væk. Vis forsvareren den rigtige måde at beskytte dribleren på og få ham til at holde armene op for at undgå forurening. Kør boret, indtil alle børnene demonstrerer den rigtige defensive teknik.

Del:
Kommentarer