Liste over udstyr, der er nødvendigt til bowling

Liste over udstyr, der er nødvendigt til bowling

At have det rette udstyr kan i høj grad forbedre et spil bowling. Udstyr bidrager til spillerens komfort og scoring. Mens bowlingbaner kræver noget udstyr, er andre ting valgfrie men hjælpsomme. En spiller, der overvejer hyppigt eller professionelt spil, bør købe sit eget bowlingudstyr i stedet for at bruge gyderens.

Bowling kugle

Ved siden af ​​stifter er bowlingkuglen spilets vigtigste udstyr. For at maksimere ydeevnen skal en spiller vælge en bold, han kan komfortabelt greb og bruge.

Vægten af ​​bolden er en vigtig overvejelse. Lettere bolde er lettere at styre og kaste hurtigt; Men for lys af en bold mangler kraft og kraft. Alternativt kan for tungt af en bold være svært at styre og greb.

En spiller skal også overveje størrelsen og placeringen af ​​fingerhullerne, når man vælger en bold. Spilleren skal vælge en bold med huller, der er store nok til nemt at rumme sine fingre. Derudover skal afstanden til fingerhullerne gøre det muligt for spilleren nemt at greb bolden.

Bowlingbolde er vigtige for spillet. Derfor skal en spiller sørge for regelmæssigt at rense sin bold for at forhindre accelereret slitage.

Bowling Bag

En bowling taske er afgørende for at opretholde bowlingkuglens tilstand. Tasken beskytter bolden under rejsen, såvel som fra varme eller kolde temperaturer og støv under opbevaring. Bowlingposer kan desuden tjene som opbevaring til sko og andet bowlingudstyr.

Bowling tasker fås i forskellige størrelser og stilarter. Der er enkelt kugleposer og poser, der kan holde op til seks bolde. Desuden omfatter tasker stilarter totes, som er båret, og klapvogn stilarter, der har hjul.

Bowlingsko

Bowlingbaner kræver sko specielt beregnet til bowling at spille på banerne.

Bowlingsko adskiller sig fra almindelige sko; en bowling sko bremser, og så har mere trækkraft, og de andre dias. På grund af dette, bowling sko er tilgængelige i venstre eller højre hånd stilarter. Foden på den dominerende side bærer brudeskoen og den anden glider.

En hyppig spiller vil måske overveje at købe sine egne bowlingsko i stedet for at stole på huslejer. Ud over øget hygiejne kan personlige sko forbedre ydeevnen. Bowlingsko er en investering og kræver hyppig rengøring for at forblive i god stand. Derudover skal en spiller kun bruge sine bowlingsko ved bowling.

Del:
Kommentarer