Liste over termogene frugter og grøntsager

Liste over termogene frugter og grøntsager

Termogene eller varmegenererende fødevarer har lavt kalorieindhold, men kræver betydelig energi til at fordøje, og dermed øger dit stofskifte, når du spiser dem. Da et højere stofskifte brænder mere energi, kan termogene fødevarer hjælpe med vægttab og kan indarbejdes i mange diætplaner.

Kalorier kommer fra fedtstoffer, proteiner og kulhydrater. Fedtstoffer er de mindst termogene fødevarer og proteiner er mest. Nogle kulhydrater - ligesom frugt og grøntsager - er moderat termogene.

broccoli

Broccoli er en kalorieindhold med lavt kalorieindhold, der er fyldt med både calcium og fiber. Fiber i broccoli kræver energi til at fordøje; Det har dog ringe kalorier. Spis broccoli rå eller i rognfries og gryderetter.

Grapefrugt

Lavt i kalorier er en grapefrugt en af ​​naturens mest termogene frugter. I modsætning til nogle andre frugter har grapefrugt et naturligt lavt sukkerindhold og kan hjælpe med bogstaveligt opløsning af fedt og kolesterol.

Cayenne og andre Hot Peppers

Hot peberfrugter har en naturlig varm krydderi, der producerer en termo effekt i kroppen, og dermed øger stofskiftet. Ligesom kostvaner, der anbefaler kanel og andre krydderier af denne grund, vil hot peppers også sparke dit stofskifte til handling.

æbler

Æbler er lavt i kalorier og naturlige sukkerarter, med en stor dosis fiber i hver servering. Både hud og kød i et æble hjælper med at rense fordøjelsessystemet og forbrænde kalorierne. Ren æbleauce kan erstattes af hele æbler.

KĂĄl

Der er en grund til, at kål kan forårsage tarmgas - det sætter fordøjelsessystemet i arbejde. Folk der spiser kål regelmæssigt har en lavere forekomst af tyktarmskræft end andre. Du kan spise kål dampet eller rå i salater eller coleslaw.

Selleri

Den ældgamle diætstamme, selleri er ekstremt lav i kalorier og højt i fiber. Faktisk kræver selleri mere energi til at fordøje og absorbere, end det giver kroppen. Således er det den perfekte mad til dem på en termogen kost.

citroner

Som grapefrugter hjælper syren i citroner med at omskifte metabolismen. Citroner er naturligt lavt i kalorier og giver masser af C-vitamin. Klemmer citronsaft i vand, og andre drikkevarer kan være en nemmere måde at forbruge frugt på end blot at spise den.

Del:
Kommentarer