Liste over Dykningstavler

Liste over Dykningstavler

Tilføj nogle variationer og sjov i sommer, mens du svømmer med venner ved at lære dykningsture. Dykkekorttricks vil imponere dine venner og skabe en masse griner og stænk. Altid dykke i den dybe ende af en pool, og sørg for at holde en sikker afstand mellem dig og brættet, mens du hopper for at undgå skade.

Cannonball

Garanteret til at lave et stort sprøjt, der vil sænke dine venner, kanonbolden er en swimmingpools favorit. Gå højt på dykkerbrættet og mens du er over vandet, tag dine knæ op til brystet og pakk dine arme rundt om dem. Shout "cannonball!" som du hopper for at advare dine venner om det enorme splash, der kommer deres vej.

Pencil Drop

I modsætning til kanonkuglen skaber blyantsliptrinet lille eller ingen sprøjt. Gå ud af dykkerbrættet, mens du holder din krop helt lige. Hold dine ben sammen og stræk dine arme over hovedet. Dine tæer skal pege og dine hænder sammen peger op. Hvis du holder din krop lige og får et godt spring, vil du synke dybt ned i poolen. Har en konkurrence med dine venner for at se, hvem der får det mindste sprøjt eller når den dybeste dybde.

Belly Flop

Maven floppen er et underholdende trick, der skaber masser af griner i poolen. Du bør forvente at føle lidt smerte, mens du udfører dette trick. Fald i enden af ​​dykkerkortet mod vandet med din krop parallelt med vandet. Vær forberedt på at have en rød mave efter din maveflop. Konkurrer med dine venner for den største maveflopstænk. Hvis du tager et spring på tavlen, jo længere du falder i vandet, desto større er sprøjten.

Dåseåbner

Kanååbneren er et sjovt trick, der gør et stort sprøjt. At udføre dåseåbnerens trick, læne sig tilbage omkring 35 grader, når du hopper ud af dykkerkortet. Bring et knæ op til brystet, der omslutter dine arme rundt om det. Bliv i denne position som du hopper fødder - først i vandet.

Twister

Et vanskeligt trick indebærer twisteren at gøre din krop 360 grader i luften. Få en hurtig løb og højspring fra dykkerkortet. Du kan bringe dine knæ op til brystet med dine arme viklet rundt om dem eller hold din krop lige. Det kan tage flere forsøg på at få din krop til at vride i en komplet rotation.

Flygende egern

Som navnet antyder, ligner en dykker en flyvende egern, mens han udfører dette trick. Vende mod vandet, spring ud af dykkerkortet med dine arme udvidet bag dig og dine knæ bøjede. Kom tilbage og tag dine ankler i luften.

Del:
Kommentarer