Liste over butikker, der bærer Bowflex

Liste over butikker, der bærer Bowflex

Bowflex er maker af "Power Rod" hjemmecentre, der giver dig mulighed for at udføre op til 60 kardio- og styrketræningsøvelser afhængigt af modellen, alt uden at bruge vægte eller tyngdekraften. Modstanden kommer i stedet ud fra et avanceret system af stænger og remskiver, der eliminerer inerti og reducerer led- og senespænding, ifølge producentens hjemmeside. Bowflex laver også andet fitnessudstyr, herunder et nyt SpiraFlex hjemmeklub, TreadClimber, MaxTrainer cardio-maskine og et SelectTech frivægt dumbbell system. Men de fleste bruger udtrykket "Bowflex" for at henvise til deres ikoniske "Power Rod" hjemme gymnasier, som har solgt i over 20 år og fås hos en række butikker.

Sportsmyndighed

TSA Stores, Inc. eller Sports Authority, er en sportsforretning med hovedkontor i Englewood, Colorado. Næsten et århundrede gamle har kæden mere end 450 butikker i 41 amerikanske stater. Virksomheden positionerer sig som en, der forstår folk, der er lidenskabelige med sport, og de fokuserer på at give værdi ved at tilbyde kvalitetsmærker til overkommelige priser. De er også dedikeret til at have "branchens førende kundeservice og produkt viden", ifølge deres hjemmeside. De Bowflex-produkter, de sælger, omfatter PR1000 Home Gym, som er tilgængelig i visse butikker og SelectTech tilbehør.

DICKs sportsartikler

DICK'S Sporting Goods er en fuld-line sportsartikler og udendørs butik, der bærer et sortiment af mærkeudstyr. Den blev grundlagt i 1948 af den 18-årige Dick Stack, der arbejdede i en hæroverskudsbutik, der afviste sin ide om at tilbyde agn og tackle forsyninger til fiskere - så han startede sin egen forhandler i stedet. Inden for 10 år var hans produktlinje blevet udvidet til at omfatte udstyrets rækkevidde. DICKs er nu kendt for. Med hovedkontor i Pittsburgh, Pennsylvania, har de over 600 butikker i hele USA. DICKs bærer Bowflex PR1000 Home Gym samt den mere avancerede PR3000 Home Gym. De har også SelectTech justerbare håndvægte, håndvægtsstativer og justerbare bænke.

Academy Sports + Outdoors

Academy Sports + Outdoors er en sports- og udendørsforhandler, som sælger en bred vifte af sports- og fritidsprodukter samt jagt-, fiskeri- og campingudstyr, der ligner DICKs. Baseret i Texas opererer virksomheden tæt på 200 butikker i 15 stater. Deres filosofi er "at levere en uovertruffen shopping oplevelse ved at tilbyde bekvemmelighed, tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, leverer ekstraordinære kundeservice og sælger de rigtige ting til hver dag lave priser", ifølge selskabets hjemmeside. Academy bærer et par Bowflex produkter, herunder PR1000 Home Gym og et SelectTech justerbart håndvægtsæt.

Online butikker

Bowflex-produkter kan købes hos mange onlinebutikker og sendes direkte til dit hjem. Du kan købe Bowflex fra hjemmesiderne til de fleste af de mursten- og mørtelbutikker, der lager Bowflex, herunder nogle modeller, der ikke bæres i butikkerne. Derudover vil flere butikker, der ikke lager Bowflex lokalt, tillade dig at bestille Bowflex Blaze online, herunder Walmart, Target og Sears. Du kan også foretage dit køb på populære e-handelssites som Amazon, eBay og Wayfair. Hvis du foretrækker at købe direkte fra producenten, er de nyeste modeller tilgængelige på BowflexHomeGyms. Valgmulighederne omfatter Bowflex Xtreme 2 SE Home Gym, Bowflex Revolution Home Gym med det nye SpiraFlex modstandssystem og BodyTower samt tilbehør og opgraderinger.

Del:
Kommentarer