Lawn Tennis Regler

Lawn Tennis Regler

Udtrykket "lawn tennis" kan fremkalde billeder af spillere klædt i hvidt rammer på All England Club, hjemsted for Wimbledon. Det kan betyde det; men græsplæne tennis er simpelthen et andet navn til tennis. Det er ligegyldigt, om du spiller spillet på græs, ler eller beton; reglerne forbliver de samme. Tennis spillere i USA overholder reglerne og reglerne i United States Tennis Association, som følger International Tennis Federation's regler og regler. En regelbog er nødvendig for at kende de utrolige regler og regler for tennis, men du behøver kun at forstå et generelt overblik for at nyde at spille og se spillet.

Retten

Tennisbanen skal være 78 fod lang, fra baseline til basislinje og 27 fod bred for singler og samme 78 meter lange, men 36 fod bred til doubler. Et net, der er 3 meter højt i midten og 3 1/2 fod højt i begge ender er spændt over midten af ​​retten, fastgjort af netposter. Retten har serviceboks linjer på begge sider af nettet for at betegne de to service domstole på hver side. Servicelinjerne strækker sig 21 meter fra nettet og er parallelle med nettet. En linje ned midt på banen, på begge sider af nettet, der strækker sig fra nettet til servicebokslinjen, adskiller retten til højre og venstre side. Højre side af retten er "deuce" side, og venstre side er "ad" side. Linjer skelner også singlerretten fra dobbeltdomstolen.

scoring

Ordet "kærlighed" betyder nul punkter. Det første punkt er "15"; den anden, "30"; Det tredje punkt er "40"; og det fjerde, "spil". Serveren kalder altid sin score først. Hvis spillet binder på 40/40, er scoren "deuce". Det næste punkt, der spilles, vil være fordel i, forkortet til "annonce i", hvilket betyder, at serveren er et punkt foran eller fordelt, forkortet til "ad out", hvilket betyder, at modtageren er et punkt foran. Det næste punkt er enten spil for spilleren, der leder eller deuce igen. Spillere skal vinde seks spil for at få et sæt, og et sæt skal vundet af to spil. Et sæt bundet til 5-5 er vundet af en spiller, der tager de næste to spil. Hvis sættet går til 6-6, kræves der et slips. Tiebreaks er scoret i point som "nul", "1", "2", "3" og så videre, indtil en spiller scorer "7." Slipset skal også vundet med to point. Kampe består typisk af det bedste af tre sæt, eller det bedste af fem.

Spiller et punkt

Spillere flip en mønt for at se hvem der tjener først. Serveren begynder fra deuce side, bag basislinjen, og bolden skal lande i modtagerens deuce side. Serveren får to chancer for at få tjent i. Ellers mister han punktet. Han skal betjene det næste punkt fra annoncens side til modtagerens annonceside. Servere fortsætter med at skifte mellem deuce og ad sider efter hvert punkt er afspillet. Modstanderen skal slå tjeneren tilbage hvor som helst inden for eller på linjerne til modstanderens ende af banen efter en hoppe. Hvis bolden lander overalt på linjen, er det en god bold. Efter service er returneret og er godt, spillerne ikke længere må lade bolden springe én gang; de kan slå bolden før det hopper, men bolden kan aldrig hoppe mere end én gang.

forordninger

USTA regler vedrører turneringer. Om turneringen er en professionel eller en amatør, skal der være ensartethed, der gælder for alle turneringer i kredsløbet. Der er typisk et turneringskomité med en direktør, en formand og en dommer. Turneringen skal give et passende antal domstole, så arrangementet kan afsluttes til tiden. Der er visse regler for at komme ind, og der er uafgjort, som bestemmer hvem spiller hvem på hvilket tidspunkt i turneringen.

Del:
Kommentarer