Kost mad til flad maven

Kost mad til flad maven

Du skal ikke bekymre dig om at tælle kalorier, hvis du vil fladse din mave. I stedet forbruge visse diæt fødevarer til at flade maven og forøge din energi. For at få en fladere mave skal du bruge tid til at spise sundere og øvelser, der virker i mavemusklerne og trimmer affaldslinjen.

æg

Æg spist om morgenen kan tilfredsstille kroppen hele dagen. Æg er en stor kilde til protein og vitamin B12, der hjælper kroppen med at forbrænde fedt.

nødder

Nødder er en anden god kilde til protein, fiber og antioxidanter. Spise dem dagligt vil hjælpe med at trimme fedt omkring maven og mindske risikoen for hjertesygdomme. Nødder og frø du kan implementere i din kost omfatter mandler, cashewnødder, valnødder, pistacienødder, jordnødder, hørfrø, solsikkefrø og græskarfrø.

Magert kød

Slankere kød kan hjælpe med at reducere mavefedt. Spis laks, tun, makrel, fjerkræ og smukkere stykker af kød. Forbered kød uden huden og spis ikke mere end seks ounces om dagen.

Mejeri

Lavmælkprodukter kan hjælpe dig med at forbrænde fedt og styrke dine knogler. Medtag i din kost daglige portioner af fedtfattig yoghurt og skummetmælk for at forbrænde fedt og flade maven.

Vand

Vand er vigtigt for ethvert vægttabsprogram. Det er lige så vigtigt, når du flatterer maven. Meget af opblussen omkring maven kan elimineres, hvis du begynder at drikke vand hver dag flere gange om dagen. Undgå kaffe, kakao, alkohol, te, sure frugtsaft og læskedrikke.

Havregryn & Hele Korn

Havregryn er fantastisk til brænding af fedt og nedsættelse af kolesterol. Denne mad indeholder den nødvendige fiber, du skal skylle toksiner fra kroppen. Spis groft havregryn, ikke den øjeblikkelige havregryn for de bedste resultater.

Hele korn fødevarer leverer vigtige mineraler og hjælper dig med at fladte din mave. Vælg pasta og brød fremstillet af fuldkorn, i stedet for hvid eller brun pasta og brød.

Frugt og grønt

Frugter giver din krop de vitaminer, mineraler og fibre, du har brug for dagligt. Frugter, der hjælper med at bekæmpe mavefedt, omfatter cantaloupe, ferskner, appelsiner, bananer, brombær, blåbær, hindbær, jordbær, pære, blomme, rosiner, grapefrugter og æbler.

Grøntsager er fyldt med fiber, der slanke maven. Fiber er vigtig for at sparke stofskiftet. Grøntsager at spise omfatter nyrebønner, lima bønner, kikærter, sorte øjne, avocado, broccoli, gulerødder, rødbeder, løg, blomkål, grønne bønner, peber, spinat, squash og tomater.

Undgå eller skære ned på de fødevarer, der får dig til at føle opblødt og aflede dine mål om en fladere mave. Disse fedtfattige fødevarer omfatter fastfood måltider, chips, ostkage, cookies, is og mange andre forarbejdede fødevarer og slik.

Del:
Kommentarer