Korrekt måde at gripe en golfklub på

Korrekt måde at gripe en golfklub på

Fordi hænderne er de eneste dele af kroppen, der rent faktisk kommer i kontakt med golfklubben, er deres position grundlaget for hele swing. Et fundamentalt godt greb giver hænderne mulighed for at foretage de rette mekaniske bevægelser gennem slagzonen, mens et uortodox greb gør tingene meget vanskelige, når man lærer ordentlig svingmekanik. Den rigtige placering af hænderne på golfklubben kan variere fra spiller til spiller afhængigt af flere faktorer: størrelse, køn, alder, atleticisme og temperament. Meget få spillere føler sig godt tilpas, når de først tager fat på klubben ordentligt, så det er afgørende, at spilleren praksis tager et ordentligt greb ofte, så det til sidst føles naturligt.

Placer klubben i bunden af ​​venstre hånds fingre (til højre hånd). Klubben bør ikke hvile i håndfladen eller hånden. Hold klubben direkte foran dig, fold dine fingre rundt om klubben med tommelfingeren i en position som om du peker til en. Dine tre bundfingre er tæt sammen, men din pegefinger er lidt adskilt fra de andre.

Når du placerer højre hånd på klubben, skal du sørge for, at venstre tommelfingre gemmer sig komfortabelt ind under midten af ​​højre håndflade. Du kan indlåses med den rigtige pinky inde i venstre pegefinger og derefter omslutte de andre fingre blidt rundt om klubben. Når du ser ned på din højre tommelfingre, skal det være som om du peker til klokken 11. Den højre pegefinger er krøllet under klubben, lidt adskilt fra de andre fingre. Forbindelsen af ​​fingrene er ikke obligatorisk, kun foreslået for de fleste spillere. Rummet mellem din højre tommelfinger og højre pegefinger skaber en pilform, som generelt peger mod indersiden af ​​din højre skulder.

Klubben skal ligge komfortabelt i fingrene og ikke fastgøres tæt. Tryk skal påføres med den ene hånd og ikke den anden, i modsætning til begge hænder, der anvender lige pres. Hvis du er tryg på at anvende tryk med venstre hånd, skal du sørge for, at trykket er begrænset til de tre bundfingre, der klemmer klubben. Hvis du er mere komfortabel med højre hånd påtrykt tryk, 'klem' med tommel og pegefinger - alle andre punkter på klubben er spændingsfrie.

Sørg for, at den rigtige tommelfinger ikke er pakket rundt om klubben. Den indvendige del af tommelfingerens midterknok skal presses mod klubben, og denne appendage skal forblive ret lige.

Del:
Kommentarer