Kokosvand til vægttab

Kokosvand til vægttab

Sammenlignet med andre typer drikkevarer er kokosvand lavt i kalorier, men det er ikke kaloriefrit. Hvis du leder efter en naturlig drik til at tilføje til din vægttab kost, gør kokosvand et godt valg, så længe du holder fast med vandet uden tilsat juice eller sukker. Rådfør dig altid med din læge, inden du går på vægttab.

Om kokosvand

Kokosvand er den væske du finder, når du åbner en frisk kokosnød. Kokosvand er i det væsentlige den faktiske saft af kokosnoten, ikke forveksles med kokosmælk, som er en blanding af kokosvand og kokosmælk og er meget højere i både kalorier og fedt.

Kokosvandernæring

Kokosvand uden andre tilsatte ingredienser er en lavt kalorieindhold. En kop indeholder 45 kalorier, 0 gram fedt, 10 gram carbs og 1 gram protein. Hvis du er heldig nok til at få frisk kokosvand, får du også nogle fibre, hvilket er nyttigt, når du prøver at kontrollere sulten på et vægttabs kost. En kop frisk kokosvand indeholder 2,6 gram fiber.

Drikken er også en rig kilde til en række vitaminer og mineraler, herunder C-vitamin, calcium, kalium, magnesium og mangan. Imidlertid varierer mængderne kraftigt mellem fersk frugtjuice og kokosnødt tilberedt drikkevand, med frisk juice er en bedre kilde til mineralerne og klar til drikkevand en bedre kilde til vitamin C.

Vægttab med kokosvand

Hvis du drikker kokosnødvand, hjælper du med at oprette eller opretholde en negativ kaloriebalance, kan det hjælpe dig med dit vægttab. For eksempel, hvis du drikker 1 kop kokosvand i stedet for 1 kop appelsinsaft dagligt, sparer du næsten 90 kalorier. Hvis 1 pund fedt indeholder 3.500 kalorier, kan bytte din OJ for kokosnødvand hjælpe dig med at tabe 1 pund om cirka seks uger.

Kokosvand Overvejelser

Når du drikker kokosvand som led i et vægttab plan, tælle og spore kalorierne i drikkepenge for at blive på målet. Kokosvand er også en kilde til natrium, og mængden kan variere fra mærke til mærke. Natrium forårsager ikke kun dig at beholde vand, men at få for meget i din kost kan øge risikoen for hypertension. Læs madmærker og gå til mærkerne med mindre natrium.

Del:
Kommentarer