Knæ Rettelse Øvelser

Knæ Rettelse Øvelser

Ved at holde knæet i korrekt justering kan det betyde et sundt knæ, men de fleste mennesker er ikke klar over de rigtige øvelser, der skal gøres for at sikre, at knæet ikke kun er sund og justeret, men også stærkt og stabilt. Der er mange øvelser til rådighed for enkeltpersoner at indarbejde i deres daglige rutiner for at sikre et lige, korrekt justeret og sundt knæ. Et sundt knæ kan betyde forskellen mellem at holde knæet du fik og knæskifteoperation.

Squats

Squats er en fantastisk måde at rette knæet ved at styrke musklerne, som holder knæleddet på plads. Hvis knæet stabiliseres af stærke quadriceps og hamstrings, vil leddet være mindre tilbøjelige til at vifte sig ude af sted. Det er denne wobbling og ustabilitet, der kan forårsage skade på knæet og smide det ud af justering.

Tilføjelse af squats til din daglige rutine er enkel, men der er masser af modifikationer, du kan gøre for at øge muskelstyrken. Ved at tilføje modstandsbånd til øvelsen kan du intensivere øvelsen og derved gøre dine øvre benmuskler stærkere. Jo stærkere de øvre benmuskler er, jo mere stabilt knæleddet vil være.

lunges

Lunges engagerer hver muskel i benet, så det er en fabelagtig måde ikke blot at tone dine ben, men også for at styrke dem. Lunges arbejder også på hofte og underben muskler, som kan hjælpe med at holde knæet lige. Med stærke ankel- og hoftsamlemuskler er knæleddet sandsynligvis trukket ud af korrekt justering. Hvis disse muskler ikke er stærke, er det muligt, at ankelen eller hoften kunne trække på knæleddet, hvilket får det til at falde udenfor og blive skævt. Denne ukorrekte justering kan også medføre, at lårbenet gnider på knæhætten, hvilket forårsager det, der er kendt som løberens knæ eller patellofemoral smertsyndrom. Lunges kan hjælpe med at undgå det ved at engagere hver muskel i en øvelse og skabe en stærk platform, hvor alle leddene i benet kan fungere ordentligt.

Strækker

Inklusive hamstringstræk kan sikre, at dit knæ bliver stærkt og lige i de kommende år. Inklusive øvelser som lige ben hæve eller hamstring krøller kan også bidrage til at skabe en stærk platform, hvor knæleddet kan fungere ordentligt. Men strækning er afgørende for muskel og fælles sundhed. Dette vil holde dine ben fleksible og mobile, hvilket lindrer uforholdsmæssigt pres eller belastning på leddene. Der er mange strækninger du kan gøre for at varme op og afkøle dine muskler, når du har arbejdet dem. Stretching er meget vigtigt for muskel og fælles sundhed, så sørg for at inkludere dem i dine rutiner. Dette vil hjælpe dig med at holde et stærkt, sundt og lige knæ for livet.

Del:
Kommentarer