Kardio eller vægte til toning af maven efter vægttab?

Kardio eller vægte til toning af maven efter vægttab?

Sagging, løs hud tager noget af det sjove ud af vægttab. Selvom fedt tab forbedrer dit helbred og reducerer din kropsstørrelse, kan en slap jiggly mave forhindre dig i at bære dine favoritsports tøj og holde dig fra at føle dig bedst om din nye krop. Under vægttab mister din hud støtte, hvilket er mere udtalt efter hurtige vægtændringer. At tone din mave efter vægttab, brug en kombination af cardio træning og vægttræthed øvelser.

gåture

Kardio øvelser er vigtige i hele levetiden, så længe du ikke har nogen medicinsk eller fysisk tilstand, der gør kardio øvelser usikre for dig. Den type kardioøvelse du gør afhænger af dit fitnessniveau og dine personlige præferencer. Men dit valg af cardio øvelser påvirker tonen i dine abdominale muskler. Walking er et af de bedste cardio øvelser til muskel toning, siger Maia Appleby i en artikel til Bodybuilding. Appleby anbefaler at gå i et kraftigt tempo for hjerte-effekt, og svinge dine arme og stramme din midsektion til at arbejde dine kerne muskler.

Vægtmodstandsuddannelse

Modstandstræning, som cardio, er en del af et overordnet fitnessprogram. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anbefaler 150 minutter med moderat intensitet aerobe aktivitet - såsom rask gang - pr. Uge plus muskelforstærkende aktiviteter til at arbejde på alle dine større muskelgrupper. Appleby anbefaler at arbejde lårene, skinkerne, ryggen, brystet, biceps og triceps, kalve, hofter, underarme og skuldre - i den rækkefølge - før du arbejder i mavemusklerne.

Abdominal øvelser

Mål dine abdominale muskler - rectus abdominus og tværgående abdominus muskler i din midsektion og dine obliques på siderne af din talje - med specifikke vægtresistente øvelser. Gulvkroner, schweiziske brystkremer og snoet crunches styrker og taler dine maves muskler. Til variationer kan crunches udføres med forskellige armpositioner - krydset over brystet, bag hovedet eller med en arm bag hovedet og en arm ved din side. Dine ben skal bøjes på knæene med dine kalve hvilende på en bænk. Janda situps, til avancerede motionister, tage tryk på dine hoftefleksorer og isolere dine rektus abdominus muskler. Udført på gulvet med bøjede knæ, fødder fladt på gulvet, arme ved dine sider, strammer du dine gluter og hamstrings, mens du sidder op og når op mod dine knæ med dine forlængede arme. Også effektiv til mave toning er lav til høj træ koteletter på en kabel maskine.

Overvejelser

Få dit blod til at strømme til dine muskler med fem minutters lys aerobic eller gå, før du øger intensiteten af ​​cardio øvelser eller inden du begynder vægttræning træning for at reducere chancerne for skade. American College of Sports Medicine anbefaler motion af hver større muskelgruppe to til tre gange om ugen på uafbrudte dage. Udfør to til fire sæt af hver modstandsøvelse. Otte til tolv gentagelser bygger styrke og styrke hos aktive unge voksne, men 10 til 15 gentagelser anbefales til ældre voksne og de nye til at træne.

Del:
Kommentarer