Kan træning gøre dig tabe dine kurver?

Kan træning gøre dig tabe dine kurver?

At sige farvel til overskydende kropsfedt betyder ikke, at du også må sige farvel til dine kurver. Mens de fleste kurver på en kvindes krop skyldes kropsfedt, kan disse kurver stadig eksistere efter vægttab med de rigtige muskelopbygningsøvelser. I stedet for kun at udføre kardiovaskulære øvelser, indarbejder du træningsøvelser i træningen for at forme din krop og forbedre dine kurver.

Cardio øvelser

Kardiovaskulær træning er en af ​​de bedste måder at tabe på grund af antallet af kalorier det brænder. Problemet med vægttab er imidlertid, at du ikke kommer til at vælge og vælge, hvor du taber vægten fra din krop. Kardiovaskulære øvelser som løb vil slanke dig betydeligt, men de kan også reducere dine kurver. I stedet for de sædvanlige cardio træningsprogrammer som jogging eller løb, prøv at løbe op ad bakke eller udføre kardio øvelser som trappe klatring eller cykling. Disse øvelser retter sig mod underkroppen betydeligt og hjælper dig med at bygge kurverne i dine gluter og ben.

Styrketræ

Mens kardio træning kan få dig til at tabe dine kurver, er en måde at bygge dem op på, ved at opbygge muskler. Musklerne hjælper med at give din krop mere form, så når du mister det overskydende fedt i din krop, kan dine muskler vise sig og bidrage til at give din krop et helt anderledes udseende, end det ville have for kun kardio øvelse alene.

Kurve-bygning øvelser

De to områder, du mest sandsynligt vil miste dine kurver, er gluten og brystområdet. Byg disse områder op igen ved at udføre styrketræningsøvelser, der retter sig mod disse muskler. Underkropsøvelser som squats, lunges og donkey spark er bevægelser, der specifikt retter sig mod gluten og benene. For brystet, udfør øvelser som pushups og brystflyvninger. Nøglen til succes for at opbygge muskler er at sørge for at du løfter en tung nok vægt, der virkelig udfordrer dig. Vælg en vægt, der får dig til at kæmpe på dine sidste få gentagelser, men ikke en så tung, at du taber god form.

Curve-Building øvelsesrutine

Da for meget cardio kan få dig til at tabe dine kurver, skal du holde kardio øvelse som steady state kører til et minimum. Vælg kardio træning tre gange om ugen som sprints, trappe klatring eller cykelture for at hjælpe dig med at forbrænde kalorier, men også tone og form din underkrop. Hjælp din krop til at opretholde sine kurver endnu mere ved at tilføje i styrketræning tre gange om ugen. Sørg for at du løfter en tung nok vægt og sigter på 10 til 15 gentagelser af hver øvelse for tre sæt hver.

Del:
Kommentarer