Kan spise for meget frugt fører til vægtforøgelse?

Kan spise for meget frugt fører til vægtforøgelse?

Vægttab er forårsaget af at spise flere kalorier end du bruger. Frugter og grøntsager er en del af en nærende kost, men for meget frugt kan føre til vægtforøgelse. At indarbejde frugt i din kost på en sund måde kan hjælpe med at holde din vægt stabil.

Identifikation

Frugter som æbler, ferskner, pærer, jordbær og blåbær er rige på antioxidanter og vitaminer. Frugter har en høj vandtæthed og er fulde af fiber, hvilket betyder, at de er naturligt lave i kalorier og vil hjælpe dig med at føle dig fyldt.

Potentiel

Ifølge Center for Disease Control kan du tilføje frisk frugt og grøntsager i din daglige kost, så du kan holde op med din vægt. Tilføjelse af et overskud af frugt til en kost, der allerede er høj i kalorier, kan føre til vægtøgning.

effekter

Forberedelse af frugt på visse måder kan minimere næringsværdien og tilføje kalorier. At spise frisk frugt er det bedste alternativ, fordi der ikke er tilsat sukker eller konserveringsmidler. Frisk frugt er også høj i fiber, som hjælper dig til at føle sig fuld længere. Vælg kun dåse eller frosne frugter, hvis frisk frugt ikke er tilgængelig. Sørg for at vælge mærker, der ikke har tilsat sukker, cremer eller sirupper.

Overvejelser

Grøntsager er typisk lavere i sukker og kalorier end frugt. Ifølge kost retningslinjerne for amerikanerne 5. udgave, vil du være i stand til at opretholde din vægt ved at spise flere portioner hver dag med grøntsager end frugt.

Del:
Kommentarer