Kan Herpes Simplex forårsage, at dit hår falder ud?

Kan Herpes Simplex forårsage, at dit hår falder ud?

Resumé

Herpes simplex er en smitsom tilstand, klassificeret som en viral infektion. To typer af denne virus omfatter herpes simplex 1, som føres gennem tæt kontakt som kissing og herpes simplex 2 eller genital herpes, som overføres gennem samleje. Når en person enten har indgået kontrakt, vil han få tilbagevendende episoder på grund af arten af ​​den virus, der ligger i dvale i nervevævet, indtil det bliver aktiveret. Feber, solskin og stress kan forårsage et udbrud af virussen. Hårtab på grund af herpes simplex er ikke et almindeligt eller almindeligt symptom og ses kun i folliculitis.

Hårtab

Hårtab skyldes mange faktorer. Det kan skyldes hormonudsving, familiehistorie, vitaminmangler og misbrug af hår stylingprodukter. Jernmangel er også en almindelig årsag til hårtab hos mænd og kvinder.

Herpes simplex

Herpes kan også forårsage andre tilstande, herunder ledsmerter og depression. Det første udbrud vil producere blister, ubehag og smerte med en brændende eller prikkende fornemmelse. Influenzalignende symptomer er også mulige til at omfatte feber, ledesmerter og overbelastning. Herefter vil der forekomme udbrud ved sjældne hændelser. Der er ingen kur mod herpes. Behandlingen er med antivirale recept. Forebyggelse er den eneste sikre måde at undgå at opdrage sygdommen på. Denne virus er et medlem af viruset, der forårsager vandkopper og helvedesild.

folliculitis

En herpetic viral folliculitis er en tilstand, der kan forårsage hårtab. Folliculitis er en betændelse i selve hårsækkenet. Det præsenterer som et lille rødt og betændt område ved åbningen af ​​en hårfollikel. Viruset kommer ind i follikelet og håret falder som følge heraf. Alvorlig folliculitis kan forårsage skaldede pletter, hvor håret vokser.

Behandling

Over-the-counter topiske antibiotika er nyttige i mindre tilfælde af folliculitis. Neomycin eller bacitracin er tilgængelige valg. Alvorlige infektioner kræver et besøg hos lægen for et receptpligtigt antibiotikum. Anti-virale lægemidler til herpes simplex vil ikke hjælpe hårtab, men vil hjælpe med at behandle herpes.

Del:
Kommentarer