Kan du få helvedesild på mere end en lokalitet?

Kan du få helvedesild på mere end en lokalitet?

Helvedesild, også kendt som herpes zoster, skyldes en opblussen af ​​varicella-zoster-viruset (VZV), som også forårsager kyllingepok. Selv om det er muligt at udvikle helvedesild symptomer på mere end en del af kroppen, er det ikke sandsynligt.

Identifikation

Efter kyllingepok, går VZV i dummen i nogle nerveceller i kroppen; når det genaktiveres i en nerve, forårsager det symptomer, herunder smerte og udslæt, langs denne nerves vej ifølge Mayo Clinic.

Funktioner

Fordi helvedesild symptomer vises langs en nerve vej, er de normalt begrænset til den ene side af kroppen, rapporterer National Library of Medicine's MedlinePlus hjemmeside.

Beliggenhed

De steder, der oftest er ramt af helvedesild udbrud omfatter, siger MedlinePlus, kropsbenet eller hovedet, herunder ansigtet.

effekter

Spredte helvedesild, der er på mere end et sted, kan forekomme hos mennesker, der er immunforsvaret (med svækkede immunsystemer), ifølge MedlinePlus.

Overvejelser

Hvis der opstår smerter og udslæt på mere end et sted på kroppen, er det generelt en indikation på, at helvedesild ikke er årsagen, og yderligere test kan være nødvendigt.

Del:
Kommentarer