Kan du bruge Nioxin & Rogaine sammen?

Kan du bruge Nioxin & Rogaine sammen?

HĂĄrtab Remedies

Det kan skyldes den øgede forfængelighed i menneskeheden, eller det kan helt udelukkende baseres på de muligheder, der nu eksisterer inden for videnskaben, men hårtabsbehandlingerne blomstrer som aldrig før. Inden for rammerne fylder virksomhederne over hele hylderne med produkter, der lovende at stoppe hårtab i sporene, fremme sunde follikler og endda regrow-hår, der allerede er gået tabt. To af de mest berømte produkter derude er Nioxin og Rogaine.

Nioxin

Selvom det ikke er et hårtab middel i sig selv, har Nioxin været anvendt i årevis af dem, der søger at forbedre deres hårs sundhed, reducere udtynding og endda regrow mistet hår. Produktet virker primært som en hårbundsrensning, på samme måde som andre hudprodukter arbejder på ansigt, arme og ben. Det er gennem denne renseproces, at Nioxin er i stand til at hjælpe dem, der lider af hårtab, der ikke er relateret til DHT buildup (den primære årsag til mandlig skaldethed).

Rogaine

Der er ikke meget kendt om de specifikke måder, hvorpå Rogaine (lægemidlet for lægemidlet minoxidil) virker for at fremme hårvækst. Selskabet selv er noget lukket mund, når det kommer til minoxidils mekanismer, så det er stort set op til antagelse. En teori er baseret på inklusion af nitrogenoxid i formlen. Dette er en kendt vasodilator, og produktet har vist sig at fremme åbne porer og øget blodgennemstrømning til hovedbunden. Hvorvidt dette dog er hemmeligheden for minoxidils succes er ikke kendt for sikker. Det, der helt sikkert er kendt, er, at Rogaine har vist sig at være meget mere effektivt i tilfælde, hvor hårtabet er minimalt. Det har ikke vist sig klinisk at arbejde i tilfælde, hvor hårtabet kommer fra hovedets forside (faldende hårlinie).

Kombinationen af ​​Rogaine og Nioxin

Kort sagt, der er ingen grund til, at du ikke kan bruge Nioxin og Rogaine sammen i din hårreparationsbehandling. De udfører to forskellige job, selvom begge hævder at præsentere et positivt miljø for hårgenvækst. Det kan være klogt at bruge den ene eller den anden over en længere periode, så du kan bedømme de virkninger, produktet har på egen fordel. Hvis du begynder at bruge begge og opleve gode resultater, ved du ikke, hvilken af ​​produkterne der giver dig disse resultater. På samme tid, efter at du har eksperimenteret med den ene eller den anden, kan du opleve, at kombinationen virker bedst for dig.

Del:
Kommentarer