Kan du bruge en kompositbat med gummiboller?

Kan du bruge en kompositbat med gummiboller?

Softball spilles på mange forskellige niveauer og stilarter. Også både kvinder og mænd deltager, og mange gange spilles det med begge. Stilen og niveauet for deltagelse vil hjælpe med at bestemme den type flagermus, der bruges i spillet. I løbet af de sidste par år er kompositfladder blevet mere og mere almindelige på alle niveauer af softball. På samme niveau anvendes gummibolde nu i de fleste softball-bageburer på grund af lavere pris og holdbarhed. Da sammensatte flagermus kan være meget dyrt, skal mange ting overvejes i hvorvidt disse flagermus kan eller bør anvendes i et battingbur.

Historie

I de tidlige dage af softball blev træfladder anvendt. På grund af vægt og størrelse af softballen var det almindeligt for flagermus at bryde. Ydelsen var heller ikke optimal. Til sidst blev aluminiumsfladder det perfekte valg til både hurtig og langsomt softball. Fra midten af ​​1980'erne begyndte producenterne at introducere flagermus fremstillet af grafit og plast. Mens disse flagermus varede så længe som aluminiumsfladder, blev bolde ikke ramt næsten lige så langt som aluminiumspartnerne. Carbon fiber flagermus kom ud i midten af ​​1990'erne og udførte ikke i første omgang såvel som aluminium flagermus. Imidlertid opfyldte præstationsstandarderne for kulfiberfladder ved det nye årtusinde og overhovedet overskredet aluminium.

Gummi Batting Cage Balls

Mange battingburer bruger tunge gummibolde i stedet for de faktiske spillemballer. Størstedelen af ​​sammensatte softballbatfabrikanter afskrækker at ramme disse gummiboller med deres flagermus. Faktisk vil producenterne annullere garantien på flagermus, hvis der er tegn på, at gummibolde blev ramt med det. Det anbefales at bruge batting burets flagermus med disse bolde i stedet. Gummibollerne er tungere og mere tætte end en almindelig softball. Boldens vægt og vægt vil skabe mere stress på flagermuset under en sving. Dette kan mindske levetiden for flagermus eller endda få den til at knække og endda helt bryde.

Breaking in Bats / Techniques

Softball-spillere har en række teknikker, som kan bruges til at bryde i en kompositbat for at forbedre dens ydeevne. En almindelig teknik er kendt som rullende, hvor en flagermus er anbragt mellem to ruller. Batten bevæges så frem og tilbage, mens rullerne presses. Denne teknik bryder fibrene, hvilket giver fladens mere elasticitet, hvilket gør kuglen hurtigere at hoppe ud af fladden. Andre måder at opnå denne ønskede effekt på ville være at bruge en viskestykke eller en gummibåd. Det kan endda potentielt gøres ved at ramme gummi bolde i batting buret, baseret på brug af større kraft til at bryde fibrene. ASA (Amatør Softball Association) vil ikke tillade rullede flagermus til at blive brugt i liga-spil, samt enhver anden flagermus, som de føler, ikke overholder sin præstationsstandard.

Performance Testing

ASA testet flagermus baseret på 98-MPH standarden. Denne standard angiver, at en batalystes hastighed ikke kan overstige 98 miles i timen. Testning foregår ved at have en erfaren smør ramt et sæt antal bolde. Kuglerne er placeret i samme stil og er af samme type. Kuglens hastighed umiddelbart efter påvirkning beregnes derefter og i gennemsnit baseret på antallet af svingninger. Test i 2007 og 2008 viste, at sammensatte flagermus har fået så meget som 3,5 miles i timen af ​​slagkuglehastighed efter 500 gynger. Dette omfattede ikke flagermus, der var blevet brudt op ved hjælp af andre teknikker. Ved testning til præstation anvendes reguleringsbolde i modsætning til gummibolde. Gummi bolde er tungere og mere tætte, og kan således ikke replikere den spillemodulering, der er nødvendig til præstationsprøvning.

Fordele og ulemper ved sammensatte flagermus

Kompositfladder fremstillet af kulfiber er ikke så statiske som aluminium flagermus. Carbonfibre er vævet sammen for at skabe flagermus. Derfor kan du ændre stivheden af ​​flagermus hvor som helst langs tønderen, i modsætning til en aluminiumsfladder, som vil være konsistent hele vejen igennem. Kompositfladder kan være lige så holdbare som aluminiumsfladder, mens de overskrider deres ydeevne. Imidlertid er denne holdbarheds sammenligning kun inden for selve spillet. Aluminium flagermus kan bruges i en batting bur med gummi bolde og er generelt flagermus forsynet af bursejeren. Et andet negativt er, at mange softball ligaer og foreninger ser nøje på forestillingen på visse kompositfladder. Således kan mange af disse flagermus ikke bruges i ligaafspilning afhængigt af foreningen.

Del:
Kommentarer