Kalorier brændt ved hjælp af kamptove

Kalorier brændt ved hjælp af kamptove

Et hemmeligt træningsredskab af fodboldspillere og kampkunst specialister har ramt den almindelige. Kamptove - lange, tykke fletninger af tunge reb - vejer mellem 16,5 og 44 pund. De løber 1,5 til 2 inches tykke og 30 til 100 fod i længden. De typer, der er lavet til fitnesscentre, har gummihåndtag i hver ende, så du kan klare dem, når du bøjer og slæber rebene for at opbygge magt, udholdenhed og udholdenhed. Antallet af kalorier du brænder ved hjælp af reb afhænger af din størrelse, magt kapacitet og fitness niveau. Jo større, stærkere og montør du er - jo flere kalorier du brænder.

Så meget som løbende

Krigstov kræver meget energi til at bølge, vride og krydse. En kamp tov træning brænder så mange kalorier som en løb eller en intensiv træning træning. For en 155 pund person betyder det at sizzle så meget som 10 kalorier pr. Minut - mere hvis du er tungere og lidt mindre, hvis du er lettere.

Hvor lang tid kan du gå?

En kamptræning træning har potentialet til at forbrænde 600 eller flere kalorier om en time, men reb øvelser er ikke designet eller beregnet til at vare så længe. Du er mere tilbøjelige til at møde træningstider, der varer 10 til 20 minutter, og som består af intervaller med høj intensitet efterfulgt af intervaller med lavere intensitet. Jo længere du opretholder en høj intensitet, jo flere kalorier du brænder.

Integration med din eksisterende rutine

Lad ikke blændingen af ​​en kalorieforbrænding brænde dig væk fra din normale rutine. Hvis du bare tilføjer kamptove til dit fitnessrepertoire, er du bedst i at starte beskedent og arbejde dig op til længere sessioner. For eksempel anbefaler "Mænds Fitness" at starte med tre sæt 30 sekunders intervaller af bølger med 45 sekunders hvile mellem dem. Udfør disse korte sæt for at øge din nuværende styrke og cardio rutine, for ikke at erstatte den helt.

Fremad

Når du bliver stærkere og din udholdenhed stiger, forlænger du dine arbejdsintervaller og forkorter resten. Enkle bølger af rebet er nok til at udfordre hele din krop og hjerte. Når du har styrt dette skridt, kan du tilføje vekslende bølger, slam, kryds-tværgående bevægelser, rotationer, samt greb og kropspositionændringer. Du må ikke brænde flere kalorier med disse bevægelser, men du vil holde træningen interessant og fortsætte med at udfordre din krop på nye måder.

Del:
Kommentarer