Kalorier brændt ved hjælp af en Schwinn Airdyne

Kalorier brændt ved hjælp af en Schwinn Airdyne

I fitnesscentret eller i hjemmet har du mange valgmuligheder for kardiovaskulær træning. Schwinn Airdyne træningscykel findes i nogle fitnesscentre eller købes til hjemmebrug. Ikke kun pedaler du som en anden motionscykel, men håndtagene bevæger sig også, hvilket giver dig træning i overkroppen. Brugt korrekt kan du få en total træning i kroppen og brænde et stort antal kalorier på Schwinn Airdyne.

Brænd, Baby, Brænde

Al motion forbrænder kalorier. Så snart du begynder at flytte, har din krop mere energi og forbrænder kalorier for at skabe det. Træningscykler har lav indflydelse, men det betyder ikke, at det skal være nemt. Faktisk kan kraftig cykling brænde omkring 391 kalorier i 30 minutter til en 155 pund person, ifølge Harvard Health Publications. Du kan også estimere, hvor meget du brænder hvert minut. Let til meget hårdt cykling kan brænde.12 til.21 kalorier pr. Kg legemsvægt pr. Minut. For at bestemme din vægt i kg, divider din vægt i pund med 2,2. Brug dine arme og ben til at skubbe hårdt og bringe din puls op for maksimal kalorieforbrænding.

Frem og tilbage

Der er ikke noget eksklusivt estimat for kalorier brændt på en Schwinn Airdyne cykel til rådighed. Hvis du vil have en mere præcis måling end aktivitetsestimeringsdiagrammer, skal du have en pulsmåler, der sporer kalorier, der er brændt under træningen.

Del:
Kommentarer