Kalorier brændt under tennis

Kalorier brændt under tennis

Som med enhver øvelse afhænger antallet af kalorier, du brænder at spille tennis, af, hvor intensivt du arbejder. Tennis kan være en afslappet aktivitet spillet af dobbeltpartnere i en halv time, eller det kan være en frygtelig kamp mellem to meget konkurrencedygtige mennesker, der kan fortsætte i timevis.

Identifikation

Tennis er spillet på en hård domstol, græs eller ler. Selv om der er en måde at spille med tre personer, er de mest almindelige spil singler og doubler. Kampe spilles typisk som bedste to ud af tre sæt eller bedste tre ud af fem sæt. Et sæt er vundet af en spiller, der vinder seks spil - selvom han skal vinde med mindst to spil (seks spil til fire, for eksempel). Ellers kan sæt omfatte et enkelt tiebreaker-spil eller kan fortsætte, indtil en spiller vinder med to spil.

Kvinder Singler

En 5-fods-5, 30-årig kvinde, der vejer 130 pounds vil brænde 404 kalorier i en time med konkurrencedygtige singles tennis. En 50-årig kvinde med samme højde og vægt vil forbrænde ca. 30 færre kalorier om en time.

Mænds singler

En 6-fods, 30-årig mand, der vejer 160 pounds vil brænde 511 kalorier i en time med konkurrencedygtige singles tennis. En 50-årig mand af samme højde og vægt vil brænde 472 kalorier.

Kvinders fordobler

Den 30-årige kvinde, der spiller konkurrencedygtig tennis vil brænde 289 kalorier om en time. Den 50-årige kvinde brænder 20 færre kalorier.

Mænds Doubles

Den 30-årige mand spiller konkurrencedygtige doubles i en time vil brænde 365 kalorier. Den 50-årige mand brænder 337 kalorier.

Andre overvejelser

Antallet af kalorier, der brændes, spiller tennis varierer betydeligt afhængigt af konkurrenceniveauet. Tallene er eksempler på aktive spil, hvor spillerne er på farten mesteparten af ​​tiden. Konkurrencedygtige tennisforbrændinger om dobbelt så mange kalorier end konkurrencedygtig indendørs volleyball, omtrent det samme som basketball og omkring to tredjedele så meget som langrend.

Del:
Kommentarer