Kalorier brændt gør vand aerobic

Kalorier brændt gør vand aerobic

Vand aerobic kan gøres hvor som helst der er en pool. Vandøvelse kombinerer de hjerte-sunde fordele ved aerobic med mildhed af vand til et træningsprogram, der giver frynsegoderne uden smerten.

Fordi det er nemt på leddene og skeletstrukturen, er vand aerobic en fremragende øvelse for mennesker af enhver alder, størrelse eller fitness niveau, og kan udføres af svømmere og ikke-svømmere ens. Vand aerobic kan brænde et betydeligt antal kalorier.

Vand-aerobic

Vand aerobic klasser tilbydes generelt gennem et motionscenter med en pool som YMCA. Vand aerobic instruktører er højtuddannede og skal certificeres. Instruktøren begynder at få alle i talje dybt vand. Hun vil starte med meget lav effekt opvarmning, såsom jogging på plads. Hun vil øge intensiteten og hastigheden af ​​øvelserne i ca. 30 minutter af den faktiske aerob aktivitet. Hun vil så lede klassen gennem en række cool-down øvelser og strækninger. Nogle instruktører tilføjer styrketræning til klassen.

Kalorier brændes under vand-aerobic

Selvom intensiteten varieres af deltageren, beregner aktivitetsprofilen for NutriStrategy Nutrition and Fitness Software, at de fleste vand aerobic klasser sætter eleven i stand til at forbrænde ca. 236 kalorier i timen, hvis den studerende er en kvindelig kvinde, der vejer ca. 130 kg. Hvis hun vejer 155 lbs., Kan hun brænde omkring 281 kalorier, og hvis hun er tættere på 190 lbs., Kan hun forvente at brænde omkring 345 i en times træning.

Kalorieforskellene skyldes, at det kræver mere energi at skubbe en større masse gennem vand. Således er en 125-lb. kvinde ville ikke kræve det samme antal kalorier at skubbe sin vægt gennem vand som en 190-lb. kvinde ville kræve for hendes vægt.

Forøgelse af kalorieforbrændingen under vand-aerobic

For at øge brændforbrændingen kan eleven øge intensiteten af ​​øvelsen i korte perioder af klassen. Ifølge en artikel offentliggjort i 2009 International Journal of Aquatic Research and Education, hvis klassen jogger på plads med en sats, der betragtes som "noget hård", øger hastigheden til en hastighed, der betragtes som "meget hård", skaber et interval-træning, hvilket betyder der er perioder med intensiv øvelse interspersed med regelmæssig aerob aktivitet. Interval træning øger mængden af ​​brugt energi og kan fremskynde vægttab.

Ulemper

Der er meget få sundheds ulemper ved at udføre vand aerobic. Vandets opdrift beskytter led og ledbånd fra hård indflydelse, og de fleste mennesker finder vand for at forbedre følelser af velvære. Selv de meget skrøbelige og de meget overvægtige kan få tilstrækkelig motion med beskyttelse af vand. De eneste ulemper kan være den langsommere vægttab i sammenligning med andre typer af aerobe aktiviteter og en frygt for vand hos nogle individer. Som altid konsultere en læge, før du prøver noget vægttab eller træningsprogram.

Tips

Vand aerobic klasser kan variere i intensiteten af ​​træning og følelser af samfundet. Nogle instruktører opfordrer klassen til at binde sig til hinanden ved at bruge deres navne og tillade samtale under klassen. Andre lærere afskrækker samtale og kræver, at klassen fokuserer på instruktionen. For mange mennesker, især de ældre, er følelsen af ​​fællesskab og forbindelse lige så vigtig som øvelsen. Prøv forskellige klasser for at finde en der passer til dit individuelle behov.

At arbejde sammen med en kompis hjælper med at opretholde ansvarlighed. Find en anden, der kunne bruge øvelsen og starte programmet sammen.

Del:
Kommentarer