Kalorier brændt af jogging på stedet

Kalorier brændt af jogging på stedet

Jogging på plads virker som motion for børn, men i virkeligheden er det en fantastisk måde at lindre stress på, rydde hovedet og få en hurtig træning mellem dine daglige aktiviteter. Det er også en perfekt erstatning for at køre, når det er for koldt eller for varmt udenfor - gode nyheder til folk der ikke har løbebånd. Hvad er endnu bedre, det brænder et overraskende antal kalorier.

Kører på plads

Ifølge caloriesperhour, et websted, der har kalorieforbrændingsberegninger for tusindvis af aktiviteter, vil en 150 pund person, der jogs på plads i en time, forbrænde 544 kalorier i den tid.

Sammenlignet med regelmæssig jogging

Her er en overraskelse: Kører på plads brænder faktisk flere kalorier end traditionelle løb, ifølge caloriesperhour. Den samme 150 pund person, der brænder 544 kalorier ved at jogge på plads i en time, ville kun brænde 476 kalorier på et moderat timeløb.

På en Mini-Trampolin

Nogle mennesker kan lide at jogge på en lille trampolin (kaldet rebounder), fordi det er lettere på leddene. Ifølge caloriesperhour, ville en 150 pund person, der jogs på en trampolin i en time, brænde omkring 300 kalorier i timen.

Hvordan du brænder kalorier

Alt, hvad du gør, forbrænder kalorier - ånder, griner, tygger, sidder og sover selv. Jo mere energi aktiviteten kræver, jo flere kalorier det brænder. Flere faktorer påvirker, hvor effektivt din krop forbrænder kalorier. Den største er størrelse - jo mere du vejer, jo mere energi er det nødvendigt at flytte din krop.

En moderne twist

Jogging på plads fik et stort løft i popularitet fra alle ting, et videospil. Udgivelsen af ​​Nintendo Wii's "Wii Fit" har et joggingprogram så effektivt og underholdende, at mange fitnesscentre købte spilsystemet og gjorde det til en del af deres lager af træningsudstyr.

Del:
Kommentarer