Iodoral-bivirkningerne

Iodoral-bivirkningerne

Iodoral er en kapsel, der leverer jod til kroppen. Jod hjælper skjoldbruskkirtlen producerer skjoldbruskkirtelhormoner. Det er også vigtigt for korrekt funktion af andre organer i kroppen. Iodoral indeholder 5 mg iod og 7,5 mg iodid i kaliumsaltformen, i modsætning til den flydende iod, der pletter tøj, har en ubehagelig smag og kan forårsage maveproblemer. Den foreslåede mængde af iodoral er en til fire tabletter om dagen. Dosering kan ændres af en læge for at sikre, at patienten forbliver sund under behandlingen og ikke har nogen bivirkninger.

Behandlingsanvendelser

Nogle af de tilstande, som Iodoral hævder at behandle, er træthed, hovedpine, migræne, PMS, let vægtforøgelse, depression, irritabilitet, søvnløshed, allergier, fibrocystisk brystsygdom, væskeretention, angst og panikanfald, hårtab, dårlig hukommelse, fattige koncentration, lav sexdrev, karpaltunnelsyndrom, elveblod, sur morgenurin med en pH under 6,5, usunde negle, tør hud og hår, kulde eller varmeintolerance, lav motivation, acne, astma, højt kolesterol og endda kræft. Det skal tages i betragtning, at mens mange mennesker kan finde fordel af jodbehandling, er ingen af ​​Iodoral's krav blevet godkendt af Food and Drug Administration.

Lavniveau Bivirkninger

Health Natura-hjemmesiden viser forskellige niveauer af bivirkninger, der kan forårsages af Iodoral. Niveau 1-bivirkninger inkluderer at føle sig mere stresset end normalt, føler sig svimmel eller forbrændt, føler sig nervøs eller overvægtig, øget irritabilitet, depression, hovedpine, problemer med at fokusere på din vision, øjenbelastning eller øjenstress og hurtig puls. Alle disse symptomer indikerer en ubalance mellem skjoldbruskkirtlen og binyrerne. Binyrebarkstøttetilskud, omega tre fedtsyrer og bufferet C-vitamin kan hjælpe med at eliminere disse bivirkninger. Når du oplever disse symptomer, anbefales det at stoppe behandlingen med Iodoral og begynde at tage adrenalstøtte tilskud, omega tre fedtsyrer og bufret vitamin C. Efter tre til fire uger skal disse symptomer falde, og du bør være i stand til at begynde at tage Iodoral igen ved at starte med en halv fane dagligt, langsomt opbygge op til din regelmæssige dosis. Doser afgøres om specifikke symptomer, som patienter oplever.

Menstruationscyklusforstyrrelser

Jodbehandling kan forårsage menstruationscyklusforstyrrelser. Erfaring af uregelmæssigheder i menstruationscyklusser under indledende iodbehandling er ikke ualmindeligt. Tidligere cyklusser, tyngre blødninger og blødninger, som varer længere end normal periode, er almindelige virkninger. Hvis du ikke tager kosttilskud, såsom vitaminer, adrenalstøttetilskud, Omega tre fedtsyrer og bufferet C-vitamin, ville det være en god tid at gøre det. Mens vitaminerne får et stykke tid til at arbejde, kan du også skære ned dit iodorale indtag til halv en kapsel to gange dagligt, indtil du kan opbygge din normale dosis.

hyperthyreoidisme

Niveau fire effekter omfatter betydeligt hårtab, hjertebanken, signifikant og unormalt vægttab, tab af muskler, åndedrætsbesvær, muskelsvaghed og håndskælv. På dette stadium er det vigtigt at straks stoppe dit indtag af Iodoral og straks kontakte din læge. Iodoral kan udløse hyperthyroidisme. Du må muligvis gennemgå en skjoldbruskkirteltest. Hvis du tester positivt for hyperthyroidisme, begynder du gradvis at tage Iodoral med kosttilskud som adrenalstøtte tilskud, omega tre fedtsyrer og pufret C-vitamin for at hjælpe dig med at føle dig bedre før.

Indtagelse af jod

Niveau fem virkninger begynder med acnelignende hudlæsioner på områder af din krop, hovedpine i frontens sinus, en ubehagelig brassagtig smag i munden og øget salivation og nysen. Disse bivirkninger er blevet noteret hos mennesker, der indtager jod; hvad der forårsager denne reaktion i kroppen er ikke kendt. Det kan også være relateret til ukorrekt metabolisme forårsaget af jod. Ideen situation hvis dette sker er at kontakte din læge straks. Patienter, der er følsomme for indtagelse af jod, skal overvåges for at sikre, at der ikke er nogen underliggende sygdomme eller yderligere reaktioner på jod i systemet.

Konklusion

Iodoral kan være en gavnlig behandling for nogle mennesker, især dem med skjoldbruskkirtlen. Så længe det er taget under tilsyn af en læge og taget af en ansvarlig patient, bør der opstå nogle problemer. Fordele ved Iodoral er rigelige, og hvis bivirkninger er minimal, kan det være bedre at fortsætte behandlingen, hvis du er i stand til at gøre det. Men hvis du selv har alvorlige bivirkninger fra Iodoral, skal du straks kontakte din læge.

Del:
Kommentarer