Instruktioner til opbygning af en tung taske står uden for træ

Instruktioner til opbygning af en tung taske står uden for træ

Tunge tasker er et hæfteklammer til boksning og kampsport. Posene - ofte fyldt med vand eller speciel polstring - giver en aerob træning og giver en kæmper mulighed for at arbejde sin form. Tunge poser skal have en stand, der kan understøtte ikke kun posens vægt, men også de belastninger, der kommer fra posen, der bevæger sig rundt, da den rammes. Heldigvis kan en træplade, omhyggeligt bygget, gøre tricket pænt.

Træudvælgelse

Vælg et tungere træ, der er holdbart og vil ikke splinter let under stress. Eg og fyr er gode valg, især hvis 4-til-4-tommer indlæg anvendes. Undgå lettere skov som ahorn og poppel. Sørg for, at understøtningsrammen er lavet af tykke indlæg og ikke smalere brædder som 2-til-4-tommers brædder.

Bolte og fastgørelsesanordninger

Stol ikke på træskruer; Bor huller gennem strålen og brug faste stålbolte. Brug også en stålkædeplade til at tilføje stabilitet. Ved hjælp af fire gennemgående bolte med en diameter på 1/4 "for at forbinde 4-til-4-tommers indlæg vil der være væsentlig mere strukturel stabilitet end skruer eller lim. Sørg for, at skruen, der holder posen på plads, også er af solid stålkonstruktion og er sikret gennem bjælken og ikke kun til den.

modvægte

Fordi en tung taske skal tilgås fra de fleste retninger, er et modvægtssystem nødvendigt for at holde hele stativet vridende. Sæt en modvægt på den anden side af den vertikale hovedstråle eller bygg en solid base med lange vægtede ben, der undgår tipping, selvom posen er hård. Selv efter at rammen er opbygget og posen er monteret, skal du teste staldets strukturelle stabilitet for at sikre, at der er begrænset risiko for skade fra en tippulykke.

Design Tips

Et stativ med et vertikalt opretstående og et vandret tværsnit, hvorfra posen er forbundet, er det enkleste design. Inkluder støttearm, der forbinder begge indlæg i en 45 grader vinkel for at give en yderligere grad af strukturel stabilitet. Hvis der anvendes et firebenssystem til basen, skal du sørge for, at benene ikke er i overensstemmelse med den primære vandrette arm; forskyd dem i en 45 graders vinkel for at fordele belastningen, når posen er arbejdet.

Del:
Kommentarer