Instruktioner til Instep Cykel Trailer

Instruktioner til Instep Cykel Trailer

Cykling med børn i slæb kan være en sjov bonding oplevelse og en god træning. Instep cykel trailere er blandt de bedste lavet og mest tilgængelige.

Siderne og sædet

Når du har fjernet traileren fra kartonen, skal du sætte hjulene ud til siden og placere traileren, så den er flad og forsiden vender mod dig. Fold venstre og højre sidevæg op, så de uformede stænger, der understøtter klapperne, er oprejst. Bagparten af ​​højre sidevæg skal have ryglæn for sædet, der allerede er fastgjort til toppen. På venstre side af ryglænstøtten skal du fastgøre rammeforbindelsesindsatsen - en slags plastikflig - ind i huset på bagsiden af ​​venstre sidevæg. Dette vil gøre det muligt for ryglen at hæve og snappe på plads. Justerbare stropper under sædet tillader, at det justeres for fasthed og løsnes til opbevaring.

The Canopy

Læg baldakinen over rammen med den klare dør vendt opad. Den klare dør skal foldes eller rulles baglæns mod bagenden af ​​traileren. Fra forsiden til bagsiden fastgøres alle tilhørende snaps langs venstre og højre side af baldakinen til snaps langs yderhængskærens sidevægge. De specielle løkker kan fastgøres omkring tilsvarende stænger for ekstra sikkerhed.

The Tow Bar og Wheels

Trækstangen svinger under påhængsvognen til opbevaring. Løsn låsestiften for at svinge trækstangen fremad, og udskift låsestiften for at sikre stangen i en fremadrettet position.

Hold hjulene, navene vendt ud, og skub de vedhæftede hjulaksler i beslagene på siden og bagenden af ​​traileren. Skub hjulene ind, indtil de klikker og træk fælgen ud fast for at sikre, at de er sikre.

Coupler Attachment

Kobleren er stykket formet som en figur otte, med en lille top og en stor bund.

Til baghjul med hurtighåndtag, skal du åbne armen og fjerne akselmøtrikken og fjederen fra den anden side af navet. Fjern helt akselspidsen. Kør spydet gennem hullet på koblingsens lille side, skub spidsen tilbage gennem hjulnavet, og udskift derefter og spænd fjederen og møtrikken på den anden side. Stram og luk armen, og sørg for at den er tæt.

Indsæt enden af ​​trækstangen ind i den store del af fig. Otte kobleren og fastgør med forsynede stifter. En tung nylon sikkerhedsstrop på trækstangen skal sløjes rundt på den ydre bageste nederste cykelramme for ekstra sikkerhed.

For akselspidser med møtrikker og spændeskiver i stedet for hurtigspjæld, følg de samme retninger, men brug en justerbar skruenøgle til at løsne og fjerne spyddet. Stram derefter igen i slutningen.

Ved afmontering og opbevaring af påhængskøretøjet skal alle monteringsretninger vendes.

Del:
Kommentarer