Instruktioner om hvordan man formater en mundvagter

Instruktioner om hvordan man formater en mundvagter

Hvis du spiller nogen form for kontakt sport, er en mundvagt en absolut sikkerhedsnødvendighed. Hvis du ikke har en stærk pasform med din mundvagt, er det næsten det samme som ikke at have nogen form for mundbeskyttelse overhovedet. Den gode nyhed er, at dimensionering af din mundvagt er ganske let. Uanset om du har en helt ny uformateret mundvagt eller en gammel mundvagt, der ikke længere passer ordentligt, kan du opnå en perfekt pasform på mindre end 10 minutter.

Indsæt det lille håndtag eller tether på mundbeskyttelsen. Du skulle have været forsynet med en ved køb. Hvis du ikke har en, skal du springe til trin 2.

Hæld vand i din saucepande, så det kan koges på komfuret. Når du har bragt kogepanden med vand, kog det fra ovnen.

Sænk mundvagten i vandet. Hold det under vand, så tetheren er uden for vandet, og mundvagten er i vandet. Hvis du ikke har et tether eller et lille håndtag, skal du bruge et par metal tang for at nedsænke mundbeskyttelsen. Opbevar det i kogt vand i 90 sekunder.

Fjern mundbeskyttelsen fra vandet og hold det under et vandtæt koldt vand. Køl det under vandhanen i 1 til 2 sekunder.

Placer den gummibaserede mundbeskyttelse i munden og bide hårdt ned med hele kæben. Lad tether eller lille håndtag i munden mens du bidder. Sørg for, at din bid føler sig behagelig og stærk. Sug overskydende vand fra mundvagten mens du bidder. Vedligehold den bidende handling i 20 sekunder. Efter 20 sekunder skal det køle ned for at hærde formen.

Fjern mundbeskyttelsen fra munden og kør den igen under koldt vand fra vandhanen. Lad det stå under koldt vand i 30 sekunder. Hvis du ikke har et tether eller et lille håndtag, kan du forsigtigt fjerne det med fingrene og køre det under vandhanen. Pas på ikke at ændre sin form før den er afkølet.

Placer den nu hærde mundvagt tilbage i munden. Luk din kæbe tæt. Hvis det føles behageligt, er du færdig. Hvis det føles, at dine tænder ikke er i overensstemmelse med formen på mundstykket, gentag trin 2 til 7 for at få en perfekt pasform.

Del:
Kommentarer