Instruktioner for Weider Crossbow øvelser

Instruktioner for Weider Crossbow øvelser

The Weider Crossbow er et stykke hjemmetræning, motions træningsudstyr, der giver brugerne mulighed for at udføre træning i hele kroppen. Krydsbogen er drejestyret og har et "power-rod" -system, der gør det muligt for brugerne at ændre modstandsniveauet med et tryk på en knap. Det er nemt at bruge er Weider Crossbow's hovedsalgspunkt, men det er vigtigt med al modstandstræning at vide, hvordan man udfører øvelser med den rigtige teknik og på et niveau inden for din krops evne.

Udfør en brystpresse. Juster bænken til en lille stigning og lig fladt på ryggen med hovedet mod tårnet. Tag et overgreb med håndtagene ved siden af ​​brystet. Skub direkte opad indtil dine arme næsten er helt udvidet. Sænk langsomt og gentag.

Udfør en skulder presse. Sid på en flad bænk med din ryg til tårnet. Tag de nederste håndtag med et overgreb. Træk håndtagene op, indtil de står i niveau med dit hoved og drej dine hænder, så dine palmer vender fremad. Dine arme skal være i 90 graders vinkel - startpositionen. Skub opad, indtil dine arme næsten er helt udvidet. Langsomt lavere til startpositionen og gentag.

Udfør en squat. Fjern bænken og fastgør kablerne til "bøjlebænken". Stradle skinnen og stå på platformen med fødderne lidt bredere end skulderbredden fra hinanden. Læn dig tilbage på tårnstøtten. Bøj knæene og sænk din krop med kontrol indtil dine ben er 90 grader, og hold din vægt over dine hæle. Rett dine ben og skub op, indtil dine ben er næsten helt udvidede.

Udfør en biceps krølle. Med bænken fjernet, stå på platformen med ryggen til tårnet, idet skinnen strækker sig som i skåren. Tag de lave håndtag med et håndtag på hånden - palmer fremad. Krøl håndtagene mod brystet, mens du låser dine albuer på dine sider - forhindrer dine overarme i at bevæge sig. Sænk langsomt og gentag.

Del:
Kommentarer