Instruktioner for Nordictracks Walkfit

Instruktioner for Nordictracks Walkfit

NordicTrack WalkFit er en ophørt, ikke-kommerciel løbebånd. Unikke funktioner i WalkFit inkluderer foldning op for nem opbevaring og valgfri overkropsbestandighedspoler. Hastighed, hældning og overkroppens modstand er indstillelige, så du kan tilpasse din træning. En 160 pund person brænder cirka 277 kalorier pr. Time, der går i et tempoet i høj grad, ifølge MayoClinic, og der kan forventes en lignende kaloriforbrug på WalkFit (se reference 1).

Bestem, om du vil bruge overkroppens modstandspoler. Hvis du vælger at ikke bruge dem, skal du låse polerne i en af ​​fire stationære positioner ved at placere låsestiften i bunden af ​​det opretstående rør (se reference 2).

Juster hældningen til det ønskede niveau ved at ændre indstillingerne på forbenene. Tip maskinen om at få adgang til forbenene, træk stiften ud og juster benhøjden op til 10 grader. Sørg for, at begge ben er i samme indstilling.

Stand på forsiden af ​​løbebåndet og gå i et naturligt tempo. Juster løbebåndspændingen med modstandsknappen for at nå det ønskede træningshastighed.

Juster niveauet af overkroppens modstand ved at dreje overkroppens modstandsknap til et niveau, der er behageligt og hjælper dig med at nå dit øvelsesmål.

Hold din overkrop og underkrop bevæger sig sammen. Når du træder med din højre fod, skal din venstre arm være fremad og svinge naturligt med dig.

Sænk modstanden, når du køler ned og fuldfører din træning.

Del:
Kommentarer