Information om Pickleball

Information om Pickleball

Pickleball er en sport, der kombinerer elementer af badminton, tennis, bordtennis og volleyball. Det spilles på en domstol med en hård paddle og en wiffle ball (en plastikbold spredt med huller). Grundlagt i 1960'erne af en republikansk amerikansk kongresmedlem, har pickleball været stadigt voksende i popularitet.

Baggrund

Joel Pritchard (1925 til 1997) krediteres med at skabe pickleball. Vendte tilbage til sit hjem på Bainbridge Island, Wash., Efter et spil golf med forretningsmand Bill Bell, Pritchard og hans ven fandt deres familier helt keder sig. Pritchard og Bell svarede til sidst ved at skabe træpotter til at kompensere for manglende badmintonrackete og besluttede på et net over hele familien Pritchards familie badmintonbane i højden på omkring 36 inches for at fremkalde et hurtigt tempo. Kuglen de brugte var en perforeret, som deltagerne fik lov til at hoppe på asfalten. Sporten fik sit navn fra Pritchard-familien Cocker Spaniel Pickles, som holdt løb med bolden, når det kom sin vej, hvilket gjorde det til "Pickles Ball".

Egenskaber

Et spil pickleball spilles til 11 point, med det vindende hold, der har en to-point fordel i forhold til det tabende hold. På samme måde som volleyball kan spillere kun score point, når de tjener bolden, og de kan slå det i luften uden at lade det hoppe (volley), spar fra et syv fods område nær nettet kaldet non-volley zone. Hvert punkt vundet skal efterfølges af spillerne i scoringsholdet, der skifter side af retten. Pickleball er specielt designet til at opmuntre grupper af mennesker, især familier, til at deltage.

USAPA

USA Pickleball Association (USAPA), en nonprofit organisation, blev dannet i 1984 for at fremme vækst og udvikling af pickleball - ikke kun i USA, men også i resten af ​​verden. Det designer og reviderer spilets officielle regler, opsætter turneringer og placeringer og distribuerer salgsfremmende materialer.

popularitet

I en juni 2010 artikel fra The Arizona Republic estimerede USAPA-talsmanden David Johnson, at mere end 60.000 mennesker i USA spiller pickleball. Ifølge USAPA-webstedet er der i juni 2010 mere end 1.500 pickleballbaner i USA og Canada. Sporten har især fået popularitet i pensionskamre, hvor ældre beboere bruger det som en øvelse, der ikke er for anstrengende.

Betydning

Nogle mennesker bemærker at pickleball har en simpel, universel appel. Folk behøver ikke at være atletisk begavede til at spille det, og det er meget lettere at samle op end mange andre sportsgrene. Forfattere bemærker især, at for alle Pritchards resultater i det politiske område - udover at tjene i det amerikanske repræsentanthus, blev han også løjtnant guvernør i Washington og tjent i statens lovgiver - hans skabelse af pickleball kan være hans største eftermæle.

Del:
Kommentarer