Impacted Sinus Infektion

Impacted Sinus Infektion

Sinus infektioner påvirker mere end 35 mennesker millioner mennesker om året i USA, ifølge ent-consult. Bihulehulen er et stort tomt rum i hovedet, lige bag øjnene, der er lavet af blødt, vådt væv. Vævet har et konstant, let lag af slim, der spiller en vigtig rolle i forbud mod støv, pollen og andre partikler i luften, når de kommer ind i kroppen. Når bihulerne bliver irriteret, forstørres de, producerer overdreven slim og blokerer luftvejen gennem næsen. Hvis den ikke behandles med medicin, kan denne tilstand føre til en påvirket sinusinfektion.

Fakta

Bihulebetændelse betragtes som irritation, betændelse eller infektion i sinuskaviteterne. Hvis ikke behandlet, vil væske bygge i sinuskaviteten og forårsage en potentiel infektion. Når infektionen sættes i, anbefales en person at se en læge og starte en antibiotikabehandling for at rydde op infektionen så hurtigt som muligt. For folk der vælger ikke at tage antibiotika, risikerer de at komplicere forhold og tillade det at blive påvirket. En påvirket sinusinfektion er, når trykket fra sinusinfektionen begynder at påvirke andre dele af kroppen, såsom tænderne, øjnene og hjernen.

Symptomer

Symptomerne på en påvirket sinusinfektion svarer til den almindelige tilfælde af bihulebetændelse, men med en højere intensitet af smerte og ubehag. En påvirket sinus infektion vil trykke på bagsiden af ​​øjnene, hvilket gør dem ondt og fører til træthed. En person kan begynde at føle trykket i tænderne, meget som et hulrum. Et andet symptom er kronisk smerte i midten af ​​panden, der kan producere migræne. Mange gange vil en person med en påvirket sinusinfektion ikke opleve en løbende næse, fordi bihulerne er så overbelastede og kunstvandede, at de er helt tilstoppede.

Forebyggelse

Den mest almindelige forebyggelse af en påvirket sinus infektion er medicin. Ved selve starten af ​​et bihuleproblem, der tager en decongestant, vil det medvirke til at holde sinuskaviteten åben og fri for overskydende slim og irritation. Hvis decongestanten ikke lindrer symptomerne på en prikken eller løbende næse om to til tre dage, anbefales det at se en læge. Hvis sinusproblemerne stammer fra almindelige allergier, bør en anti-anti-tistamin overveje tage sig af problemet. Hvis du genkender symptomer tidligt nok, skal du drikke mindst 6 til 8 oz. af vand og få mindst otte timers søvn kan hjælpe med at styrke immunforsvaret.

Komplikationer

Komplikationer med en påvirket sinusinfektion er ikke almindelige, hvis en person tager antibiotika. I de tilfælde, hvor en person forsømmer at se en læge og komme på antibiotika, kan infektionen spredes ind i ørerne, halsen og eve og hjernen, hvilket skaber en livslidende situation. Infektioner fortsætter med at vokse, indtil de er adresseret, så uden antibiotika kan en person ende op på hospitalet og lægge på kraftige antibiotika og fedtstoffer til at dræbe infektionen og tømme sinuskaviteten.

effekter

Virkningerne af en påvirket sinus infektion er træthed, kulderystelser og smerter i hele kroppen. Smerten begynder typisk i hovedet, men kan påvirke andre aspekter af hovedet som ørerne, halsen og øjnene, men kan også bevæge sig hurtigt ind i brystet og forårsage hoste og ømhed. Andre effekter omfatter en løbende eller tilstoppet næse, dårlig ånde, feber, gullig udledning og svaghed.

Del:
Kommentarer