Idéer til sjove Pranks på holdkammerater

Idéer til sjove Pranks på holdkammerater

En veldrevet præst lader alle grine - herunder målet. Billede en stjernehitter, der trygt lounger rundt i dugoutet under battingøvelsen, uvidende om at en holdkammerat har blæst en stor boble og surreptisk fastgjort tyggegummien til toppen af ​​hatten. Sådanne antics kan begge lette stemningen i spændte pletter og minde alle om, at mens man vinder er objektet, når spillet starter, har det sjovt mindst ikke mindre vigtigt.

Opdelte loyaliteter

Lighthearted pranks kan drage fordel af sports loyaliteter og tvinge holdkammerater til sportsudstyr, de aldrig ellers ville bære. Hvis du f.eks. Har nogen på din gymnasiet, som har forpligtet dig til Michigan til hans karrierekarriere, skal du erstatte alle hans Wolverines-beklædning med Ohio State gear, så han er tvunget til at bære tøj forbundet med hans nye holds rival efter praksis. Hvis den store hitter på dit softballhold er en stor New York Yankees fan, skal du placere en flytbar Boston Red Sox magnet på hendes bil og se hvor lang tid det tager hende at lægge mærke til.

Det er for Kids!

Pranks kan indebære at introducere elementer eller musik, der anses for ukorrekt at bruge i normale indstillinger. Nyere medlemmer af holdet kan allerede være forpligtet til at bære bolden taske eller andet udstyr til feltet, for eksempel; erstatte deres normale poser med en tegneserie rygsæk, eller noget andet, at de aldrig ville blive fanget med frivilligt. Hvis spillerne introduceres til musik, eller får lov til at vælge, hvilke sange der spilles under opvarmning, skal du erstatte det sædvanlige valg med temaet Sesame Street.

Ikke så hurtigt

Trick spillere til at tro, at de kan gøre noget de ikke kan - eller narre dem til ikke længere at tænke på, at de kan gøre noget, de plejer at udføre ubesværet. Har en basketballkonkurrence, hvor alle tager halv-skuds skud blindefoldede, for eksempel. Når dit mål tager sin tur, registrere hans misfired forsøg og få alle til at blive vanvittige, som han lavede skuddet. Når han skryder om det i et par minutter, viser han billederne af, hvad han faktisk gjorde. Eller erstatt en basketball med en trickball, der ikke vil hoppe ordentligt og bryde den ud i opvarmning, når en intetanende spiller vælger den op og forsøger at starte hendes kørsel til kurven. Dette giver også den tidlige folkemængde et grin.

Sjov med frugt

Hvis du har moderate kunstfærdigheder og lidt fritid, kan frugt tjene som et godt prankingværktøj. Mal en orange hvid med nogle røde kurver for at repræsentere søm og lob det til en hitter under baseball batting praksis. Når kontakten kommer, skal du se om han er mere forvirret af den eksploderende bold eller udbredt af de flydende affald. Hvis softball er dit spil, erstatt orange med en grapefrugt og prøv det samme trick.

Glem ikke den skadede

Bare det faktum, at nogen ikke er i stand til at bidrage, bør ikke fritage hende for prankulturen - det kan faktisk forsikre hende om, at hun stadig har en rolle på holdet trods sin manglende retstid. Hvis du har en holdkammerat på krykker, skal du for eksempel justere venstre krykke, så det er et hak lavere end højre eller omvendt. Se hvor længe det tager hende at bemærke. Hvis hun ikke angiver, at hun er opmærksom på ændringen inden udgangen af ​​dagen, hænger hun ind - du vil ikke have, at hun går rundt med forkert justeret gear for længe.

Hold det sjovt

Nøglen til at spille pranks på holdkammerater er at huske at du er alle på samme side. Pranks bør ikke gøre noget, der ville skade de forhold, der er afgørende for holdsucces. Undgå alt, der ville forårsage andet end kort pinliggørelse, eller forlade holdkammerater ude af stand til at udføre deres bedste. Hvis det er hvor som helst tæt på hvad der kan betragtes som havende, eller hvis det kan forstyrre din holdkammerat, er det for risikabelt at tage på.

Del:
Kommentarer