Ideer til at vise baseballs

Ideer til at vise baseballs

En samling af baseballs er mere end bare bolde brugt til at spille sporten. De er minder om de spil, du har deltaget i, og spillere, der har været dine idoler. Hvert baseball har en historie knyttet til den, som en bold, der kom fra et spil, du gik til med din far som et lille barn eller bolden, der blev underskrevet af din yndlingsspiller. Opret et specielt sted for at vise din samling af minder, der er knyttet til disse baseballs.

Baseball Display of Fame

Vis dine baseballs i et glasdør displaycase, der normalt vil blive brugt til knicknacks eller trofæer. Drej glatte drikkeglas på hovedet og brug dem som det står til at holde basebollerne. Brug glas med forskellige højder til at give appel og linjer til din skærm. Enkle visitkort trykt med oplysninger om hvor du fik bolden og hvem der signerede det, kan lægges op mod glasset, som bolden sidder på. Dette giver dig dit eget baseball display af berømmelse.

Table Cubes

Hvis du har et hjem med begrænset plads til at vise ting, skal du sætte baseballs i de klare baseball display-terninger. Disse plastikbiter har en enkelt bold, og de kan stables oven på hinanden. Vis ballerne på et bord, bordplade eller bar. Hvis du har nok baseballs i din samling, skal du sætte kuberne oven på hinanden i et pyramides displaymønster.

Baseball Mobiles

Hang baseballs ud af loftet i en teenagers værelse, ligesom du ville vise modelfly eller mobiltelefoner. Bor et hul på toppen af ​​de klare plastbasketballer og brug fiskelinjen til at hænge dem fra loftet. Vis din teenagers baseballs ved at hænge dem i sit soveværelse ud af små kroge, der er skruet ind over loftet. Han vil være stolt af at fortælle historien om deres oprindelse, når hans venner besøger.

Baseball Aquarium

Brug et rent, tørt akvarium til at lave et displayetui til dine baseballs. Tape et baseball-tema billede på bagsiden af ​​akvariet, så det kan ses fra forsiden, og line bunden med stykker af filt. Sæt et par gamle baseballhandsker på bunden af ​​akvariet for at holde nogle af dine værdsatte baseballs. Placer de andre bolde over hele tanken og løft nogle af bunden af ​​tanken ved at sætte dem oven på et klart drikkeglas, der er vendt på hovedet. Når akvarietoppen går igen, lyser belysningen kollektionen ligesom et professionelt display. sag. Brug visitkort til at fortælle en lille historie om hvert baseball og læne kortene op imod boldene.

Vinduets øverste skærm

Rummet over et gennemsnitligt hjemmevindue er lige det rigtige beløb, der er nødvendigt for at opbygge et enkelt selv at sætte dine baseballs på. Skær tomt papirhåndklæde eller toiletpapirruller i stykker, der er blot få centimeter høje og dække dem med farvet filt. Placer dem oven på hylden til at bruge som dine baseballholdere. Hvis du vil have baseballs at sidde i forskellige højder på din hylde, skære indehaverne forskellige størrelser, lige så længe de passer ind i rummet med et baseball på toppen af ​​det.

Wall Peg Display

Dine baseballs kan vises på pinde, der sættes i rækker ned ad en væg. Dette kan gøres hjemme med et værktøjspindebræt og pinde hængt på din væg. Kuglerne passer fint ind mellem rækkerne, hvilket gør det muligt for et lille område af væggen at holde mange af dine baseballs (se Referencer).

Del:
Kommentarer