HvornĂĄr skal institutionaliseres til depression

HvornĂĄr skal institutionaliseres til depression

Hvis du er alvorligt kronisk deprimeret og ikke kan fungere på arbejde eller i hjemmet, skal du straks søge professionel hjælp. Hvis du er bekymret for en ven eller en elsket, er her de vigtigste karakteristika for svær depression, der kan få dig til at overveje indlæggelse. Men under alle omstændigheder ved du, at du ikke er alene, og at hjælpen venter.

Symptomer

Dyp, langvarig depression er en forbrydende sygdom; som kræft eller diabetes, har det brug for lægehjælp til at lindre symptomerne. Hvis du eller en elsket lider tre eller flere af følgende symptomer, kan du måske tale med din læge om muligheden for indlæggelse: • Du kan ikke stoppe med at græde eller føle dig trist • Din appetit eller søvnmønster er ændret • Du er konstant bekymret, bekymret eller vred • Du er ligeglad med mere • Du har ingen energi • Du føler dig værdiløs eller skyldig hele tiden • Du kan bare ikke fokusere eller bestemme hvad du skal gøre • Dine tidligere interesser holder dig ikke nydt for dig mere • Du vil skjule venner • Du har smerter og smerter og ved ikke hvorfor • Du kan bare ikke stå op om morgenen • Du tænker på døden eller selvmordet er nemmere end at leve

Disse symptomer kan være lette eller svære; Selvfølgelig, hvis du finder, at du ikke kan stoppe med at tænke på død eller selvmord, skal du søge hjælp straks. Udfør ikke vægten af ​​din depression alene. Professionel pleje er tilgængelig, og mange der forstår din smerte vil hjælpe dig gennem denne mørke tid i dit liv.

Unipolær Depression

Unipolær (klinisk) depression er forårsaget af en kemisk ubalance i hjernen, der kontrollerer genoptagelsen af ​​serotonin, norepinephrin eller dopamin. En sådan depression kan løbe i familier, og en historie med alkohol- eller stofmisbrug kan være til stede, da de ofte forsøger at fortsætte med deres liv, selvmedicinerende, og tænker på, at de kan klare depressionen, hvis de bare prøver at gøre det hårdere. Desværre fungerer det ikke sådan. Bemærk, at unipolær depression er forskellig fra bipolær depression, som har brug for en anden medicinsk tilgang til at styre perioder med højder og lows.

indlæggelse

At beslutte at indrømme dig selv på en psykiatrisk afdeling på et hospital eller en institution kan være en stor lettelse, hvis du ikke kan fortsætte med dagliglivets opgaver. Hvis du ikke står over for at gå på arbejde eller endda komme ud af sengen om morgenen, betyder det ikke, at du er doven eller værdiløs --- du kan blive alvorligt deprimeret. Du skal henvises af en læge, men et hurtigt telefonopkald til din egen læge eller en nødhjælpelinje sikrer, at du får øjeblikkelig behandling. Hvis du overvejer selvmord, skal du ringe til en hjælpelinje i stedet for at skade dig selv. Sygehusafdelinger til patienter med depression er varme, trøstende steder, hvor du kan føle dig tryg. Sygeplejersker vil overvåge dig for din første dag eller to, som du vil være på selvmord ur Derefter vil du fortsætte behandlingen fra de hjemmehørende læger, indtil du føler dig stærk og selvsikker nok til at gå hjem.

Institutionalisering af en elsket

Hvis du er bekymret for en elsket, der er alvorligt deprimeret, kan du opfordre den enkelte til frivilligt at komme ind på et psykiatrisk hospital eller en menighed, men du kan ikke (i USA eller Det Forenede Kongerige) have personen begået, medmindre han er en umiddelbar trussel til sin egen eller andres sundhed. Ufrivillig forpligtelse kræver en retsmøde med en rapport fra en læge, selvom politiet i både USA og USA kan arrestere og begå nogen, som de formoder at være en umiddelbar fare for sig selv eller andre. Statistikken i U.K. foreslår, at middelaldrende patienter, der er optaget på hospitalet ufrivilligt, er mere tilbøjelige til at begå selvmord. Hvis du er bekymret for at nogen er i umiddelbar fare, skal du ringe til en selvmords hotline eller politiet.

Inpatient Behandlinger

Når du er indlagt på hospitalet, vil lægen starte dig på antidepressiva eller gennemgå de antidepressiva, du tager, og foreslå at øge doseringen eller prøve en anden kombination. Der er tre hovedtyper af antidepressiva: NDRI'er (norepinephrin og dopamin reuptake inhibitorer); SSRI'er (selektive serotonin re-uptake inhibitorer); og SNRI'er (serotonin- og norepinephrin-genoptagelseshæmmere). Patienter, der er alvorligt deprimerede, må muligvis prøve to eller tre, før man finder en, der virker. Desværre er der ingen måde at forudsige, hvem der vil arbejde for dig, eller selvom det altid vil fungere effektivt. Forsøg og fejl er ikke ualmindeligt, men alvorligt deprimerede patienter bryder sig generelt ikke om, om der er bivirkninger (som f.eks. Tab af seksuel appetit eller vægttab), så længe den tunge svævningssky kan løftes i processen.

I de mest alvorlige tilfælde, hvis kombinationer af antidepressiva ikke virker for dig, kan din læge tale med dig om ECT --- elektro-konvulsiv behandling. Dette er en sidste udvej behandling. Selv om det kan udføres udenfor patienten, skal du normalt indlægges til hele eller en del af tiden. ECT er en kontroversiel form for terapi, hvor patienter, der rapporterer hukommelsestab og desorientering, er de mest almindelige kortvarige bivirkninger.

Del:
Kommentarer