HvornĂĄr bryster op med at vokse?

HvornĂĄr bryster op med at vokse?

Som en pige vokser ind i en kvinde, oplever hun som regel en udvikling i brystets størrelse og form. For hver pige vil dette ske på et andet tidspunkt, og hovedparten af ​​væksten vil normalt blive indledt, så at sige, ved hendes allerførste periode. Da det er relativt indlysende, når brystet begynder at vokse, især for pigen selv, ville det logisk være et punkt, hvor udviklingen ophører. Så hvornår sker dette?

Identifikation

Den alder, hvor brysterne holder op med at vokse, er alle afhængige af den enkelte. Generelt vil piger begynde at vokse bryster overalt mellem 7 og 13 år. Når vækst begynder, bestemmes det på din egen krop, og når niveauet af kvindelige hormoner eskalerer til det nødvendige beløb. Piger vil typisk finde ud af, at deres bryster vil stoppe med at vokse omkring 17 eller 18 år, selvom nogle eksperter mener, at en kvindes bryster når deres endelige størrelse, når de har haft et barn. Men da ikke alle kvinder beslutter at have børn, er den gennemsnitlige alder, at en kvinde vil opleve et stop i væksten, i hendes sentlige teenagere.

effekter

Fra den allerførste spurt i vækst til slutningen af ​​puberteten vil en pige gå gennem i alt fem trin, for manglende et bedre ord, i væksten af ​​sine bryster. Den første er i grunden hvor hun starter som barn før puberteten. Dette efterfølges derefter af "bud" -fasen, hvor brystvorterne spredes, og området bliver noget ømt til røret og nogle gange endda smertefuldt. Den tredje fase er normalt ledsaget af hendes første periode, og hun vil se den største vækst i sit brystvæv. Den fjerde fase vil generelt indskyde brystets form og kontur, og hun vil sjældent se en stigning i størrelse, selvom nogle piger vil opleve mindre vækst. Det sidste stadium er, når brysterne ophører med at forstørre, som normalt ligger lige omkring hendes 17. eller 18. fødselsdag.

Funktioner

Normalt kan en pige finde ud af, når hendes bryster vil stoppe med at vokse ud fra størrelsen af ​​hendes kvindelige slægtninge, da arvelighed spiller en rolle i en kvindes bryststørrelse. Dette betyder imidlertid ikke, at en pige vil ende med at have samme bryststørrelse som sin mor, da hendes fars genetik også vil spille en rolle i at bestemme væksten. Bare se på billeder for at se, hvad den overordnede størrelse af kvinders bryster er i din familie for at få en generel ide om den mest sandsynlige størrelse af en piges bryster.

Fungere

Som nævnt før tror mange eksperter, at en kvindes bryster aldrig bliver helt vokset, før de har født. Det er i denne tid i livet, når du støder på en anden vækst (bortset fra vægtforøgelse). Selvfølgelig er væksten på grund af mælkeproduktionen, og efter amning er afsluttet, kan en kvinde opleve, at hendes bryster er mindre eller større end de var før. Dette er en anden gang, når genetik kommer i spil i størrelse og form af en kvindes bryster.

Ekspertindsigt

Generelt vil en pige opleve vækst i sit brystvæv i cirka fire år fra den tid, hvor hendes allerførste periode er. Og da ingen to mennesker er ens, har hver pige sin første periode i en anden alder. Denne begivenhed er stort set en god måling af hvornår en piges bryster virkelig begynder og holder op med at vokse.

Del:
Kommentarer