Hvorfor skal Singulair tages om natten?

Hvorfor skal Singulair tages om natten?

Singulair eller montelukast er et oralt administreret lægemiddel, der lindrer symptomerne og angrebene i forbindelse med sæsonallergier og astma. Dette lægemiddel er effektivt, når det bruges langsigtet til at behandle disse tilstande, men det bør ikke bruges under en pludselig eller akut flare. Efter mange kliniske undersøgelser har beslutningstagerne i Singulair besluttet, at dette lægemiddel bedst tages om natten, når luftvejene er mere afslappede, og vejrtrækningen er mere kontrolleret.

Effektivitet

Ifølge den ordinerende informationsblad, at fremstilleren af ​​Singulair, Merck & Co., indgivet til Food and Drug Administration, blev stoffet fundet at være den mest effektive, når medicinalvirksomheden løb kliniske forsøg i aften. Dette blev udvidet til doser på 4, 5 og 10 mg, som alle viste sig at være effektive, når de blev indgivet om aftenen, uanset hvornår eller om personen havde spist i de foregående 3 eller 4 timer. Disse kliniske forsøg viste også, at der ikke er behov for at ændre denne doseringstid eller metode baseret på alder eller køn, hvilket betyder, at alle berørte demografiske fordele kan drage fordel af at tage Singulair om natten. Maker yderligere understreget denne dosering tid ved at bemærke i ordinationsoplysningerne Sheet, at "en 5-mg tyggetablet dagligt ved sengetid, faldt betydeligt procenten af ​​dage astmaeksacerbationer forekommet."

Rutine

Mange læger anbefaler, og mange patienter finder, at det er nemmest at huske at tage en medicin, hvis den tages samtidig på samme tid hver dag. Derfor er det almindeligt, at folk tager daglig medicin, hvis de kan kombinere det med deres daglige rutiner, som f.eks. Gør sig klar til arbejde eller gør sig klar til at sove. Fordi Singulair siges at fungere bedre om aftenen, er det en god ide at tage dette lægemiddel inden du går i seng. Du kan gøre det endnu nemmere at huske ved at kombinere denne handling med en anden almindelig handling, der ofte er forbundet med sengetid, såsom børstning af tænder eller brusebad.

Sæsonbetingede allergier eller astma

Der er en forekomst, hvor læger ikke opfordrer patienter til at tage Singulair om natten. Dette er når stoffet bruges til at behandle træningsfremkaldt astma. Er, at stoffet forsøger at afværge et astmaanfald, der er forårsaget af fysisk aktivitet, er det bedst at tage dette stof i mindst 2 timer, før man engagerer sig i øvelsen for at sikre, at det kan være effektiv. Bemærk, at dem, der bruger Singulair til træningsfremkaldt astma, ikke må overstige mere end en dosis om 24 timer. Det betyder, at patienten ikke ville tage en natlig dosis Singulair efter at have engageret sig i deres fysiske aktivitet.

Del:
Kommentarer