Hvorfor hoste øger blodtrykket

Hvorfor hoste øger blodtrykket

Hoste i sig selv er generelt ikke anerkendt som en årsag til højt blodtryk. En kronisk hoste kan dog lægge stress på systemet og resultere i forhøjet blodtryk. Hertil kommer, at faktorer relateret til hoste, såsom rygning og indtagelse af lægemidler til aflastning, kan også bidrage til højt blodtryk.

Stress

En vedvarende hoste er udmattende, fratager en person i søvn og nedbryder energi. Når denne tilstand begynder at bidrage til øget stress, kan blodtrykket øges.

Rygning

Rygning er forbundet med kronisk hoste og højt blodtryk. Jo mere en person røger, desto mere vil han lide af disse forhold.

Medicin

Nogle typer af fedtstoffer, der findes i hostemedicin, hæver blodtrykket. Hvis du tager noget for at undertrykke din hoste, skal du kontrollere advarsler på etiketten om højt blodtryk.

Overvejelser

En forkølelse eller bronkitis med kraftig hoste kan medføre, at dit blodtryk stiger som følge af stress på dit system. Deres blodtryk kan vende tilbage til det normale, når du bliver bedre, men fortsæt med at kontrollere det for at sikre, at du ikke bliver hypertensive.

Advarsel

Mayo Clinic definerer en kronisk hoste som en, der varer otte uger eller mere. Denne type vedvarende hoste kan skabe tilstrækkelig belastning på dit system for at skabe højt blodtryk, som derefter kan forværres yderligere, hvis du tager hostehæmmer. Hvis du lider af et af disse symptomer, skal du konsultere en læge.

Del:
Kommentarer