Hvorfor går hænder med at sove mens de sover?

Hvorfor går hænder med at sove mens de sover?

Hvis du rutinemæssigt vågner om natten med følelsesmæssige hænder, kan du have et problem. Af og til kan følelsesløshed let forklares, hvis du ligger på dine hænder eller arme, når du sover. Hvis dette ikke er tilfældet for dig, kan du have en underliggende sygdom eller anden tilstand, der fører til følelsesløshed i hånden.

Nerveskade

Hvis du har opretholdt en skade på nerverne i dine hænder eller nerverne er blevet beskadiget af sygdom, kan det resultere i følelsesløshed. Du må ikke føle disse andre symptomer, fordi du sover. Numbness er generelt forudgående af en pin-and-nåle sensation eller en brændende eller stikkende følelse. Disse følelser betragtes som paræstesier. Nummenhed er ikke lammelse, fordi du stadig kan bevæge din hånd, men du har oplevet tab af følelse.

Karpaltunnelsyndrom

Hvis du vågner med følelseshænder, er dette en god indikation på, at du måske lider af karpaltunnelsyndrom, også kendt som gentagne belastningsskader, ifølge Mycarpaltunnel. Hvis du gør de samme bevægelser med dine hænder igen og igen i løbet af dagen, kan dette tage sin vejafgift.

Karpaltunnel og andre forhold

CPS eller RSI er en lidelse, der kan sprede sig i albuen, nakke og skulder eller resultere i andre problemer som thorax outlet syndrom eller endda forværring af fibromyalgi. Visse forhold kan forringe og forhindre dig i at gøre dit arbejde.

Sygdomme forårsager nummenhed i hænder

Numb-hænder kan være et symptom på mange sygdomme, herunder men ikke begrænset til Guillain-Barre-syndrom, type 2-diabetes, Raynauds sygdom, Siogren's syndrom, HIV eller AIDS, syfilis, ulnar nervekompression og alkoholisme.

Homøopatisk tilgang

Før du effektivt kan behandle dine følelseshænder, få en diagnose, så du ved hvad du har at gøre med, ifølge Nativeremedies. Homøopatiske midler findes, der angiveligt ikke kun behandler symptomet (følelsesløshed) men den underliggende tilstand. Homøopatiske midler er troet af nogle at være meget nyttige i helbredelse af beskadigede nerver. Spørg din læge eller herbalist om at bruge magnesiumphosphat, kaliumphosphat og ferrumphosphoricum, som alle er biokemiske vævssalte. Tag ikke magnesiumsulfat, kaliumphosphat eller ferrumphosphoricum uden først at rådføre dig med din læge. Native remedies rapporterer, at disse salte hjælper med dine ernæringsbehov og din hjerne og samtidig opmuntrer til systemisk balance i dit totale nervesystem.

Del:
Kommentarer